Vier uw jubileum met MyClubStars!

Hey wat leuk, u wilt meer informatie over MyClubStars!

Dank u wel voor uw interesse in onze MyClubStars-actie!

We nemen u graag hierin mee! Op deze pagina vindt u de volgende informatie:

  • Hoe komt de actie tot stand?
  • Hoe ziet de actie, er op de winkelvloer uit?
  • Voorbeelden van clubs die u zijn voorgegaan.

We hopen dat u op deze pagina voldoende (extra) informatie vindt over het verloop van de gehele actie.

Mocht u na het lezen van de pagina nog meer vragen hebben, laat het ons dan vooral weten via het contactformulier of neem direct telefonisch contact met ons op via +31(0)85 076 2332.

Hoe komt de actie tot stand?

Tijdens de gehele actie, worden verschillende fasen doorlopen: van de opstart van de actie en de voorbereiding tot aan het uiteindelijke ruilmoment. Hieronder beschrijven we kort wat iedere fase inhoudt en wat er gebeurt.

Fase 1: Opstart van de actie en de voorbereiding

Wanneer alles voor u geregeld is, gaan wij opzoek naar de juiste supermarkt voor de actie. Is de lokale supermarktondernemer akkoord met de samenwerking? Super! Dan gaan we aan de slag. Bij de start van de actie krijgt u een vast aanspreekpunt vanuit de Local Loyalty Group die de actie zal begeleiden. We maken voor u een planning en gaan verder over tot de voorbereidingen, zoals het organiseren van de fotosessies

Fase 2: Spelers op de foto

De fotosessies zijn aangebroken: Alle clubleden gaan op de foto. De teamfoto’s worden zelf op de club gemaakt, door eigen fotografen. Onze fotograaf zorgt ervoor dat uw leden stralend op de foto staan, zij hoeven alleen maar te lachen :).

Fase 3: Opmaken plaatjes, album & POS materialen

Wanneer alle foto’s zijn genomen, de teksten zijn aangeleverd en de afspraken zijn gemaakt, gaat ons team aan de slag met het opmaken en vormgeven van de plaatjes, het album en het POS materiaal, voor in de lokale supermarkt en op de club. Zodra de plaatjes en het album klaar zijn, ontvangt u deze bestanden ter controle. Wanneer de plaatjes en het album door u akkoord zijn bevonden, doen we de final check en gaan we over tot bestellen. Voor het POS materiaal schakelen we alleen met de supermarkt. We vragen enkel van u als vereniging, de promotiepersonen op die wij mogen gebruiken op het POS materiaal.

Fase 4: Kick-off op de club

Wanneer het fantastische verzamelalbum van MyClubStars klaar is, is het natuurlijk tijd voor een feestje! Daarom organiseert de supermarkt in samenwerking met uw vereniging een onvergetelijke kick-off op de club, om de lancering en start van het album te vieren! Bij deze kick-off heeft u de vrijheid en inspraak in hoe de feestelijke start zal verlopen. Het is tenslotte uw club en uw album!

Fase 5: Start van de actie bij de supermarkt

Ready? Set. Go! De actie gaat van start bij de lokale supermarkt. De albums, de plaatjes en de POS materialen zijn geleverd bij de supermarkt. Het voelt als een verlengstuk van jullie club: een echte beleving op de winkelvloer!

En nu? Sparen geblazen voor een mooi gevuld MyClubStars verzamelalbum van uw club!

Fase 6: Het ruilmoment

De actie loopt helaas ook een keer op zijn einde, maar dat betekent natuurlijk niet dat iedereen zijn album al vol heeft. Daarom is er dan ook de gelegenheid om een ruilmoment te organiseren op de club. Tijdens dit ruilmoment kan iedereen zijn dubbele plaatjes ruilen voor de ontbrekende plaatjes. Op deze manier krijgt iedereen een zo vol mogelijk verzamelalbum!

Hoe ziet de actie er op de winkelvloer uit?

Binnen het MyClubStars concept hebben we vier verschillende stijlen gemaakt waaruit u kunt kiezen. Samen met de supermarktondernemer kiest u de stijl die u het mooiste vindt en die het beste bij uw club past. Hebben jullie samen de keuze gemaakt? Dan zorgen we ervoor dat we de gewenste stijl terug laten komen in jullie actie.

 

 

Zo worden de plaatjes, het verzamelalbum en de POS materialen hierin opgemaakt. Hieronder laten we de verschillende stijlen graag aan u zien en waarom we hebben gekozen voor de specifieke benamingen.

De kleuren en andere details zijn natuurlijk bespreekbaar. Ons doel is dat u helemaal tevreden bent met het album!

Sportalbum No.3

Babe Ruth wordt algemeen gezien als de beste honkballer aller tijden. Met rugnummer 3 won hij zevenmaal de World Series, en sloeg hij 714 homeruns, een record dat ruim 50 jaar zou blijven staan.

Sportalbum No.10

Veel van de allergrootste voetballers ooit speelden met nummer tien. In chronologische volgorde: Ferenc Puskás, Pelé, Diego Armando Maradona, Mitchel Platini, Ruud Gullit, Zinedine Zidane en Lionel Messi speelden allen (vaak) met nummer tien.

Sportalbum No.14

Johan Cruijff kreeg toevallig nummer 14 als rugnummer na een langdurige blessure. Ook na zijn actieve loopbaan bleef dit zijn ‘magische nummer’: hij stelde bijvoorbeeld 14 regels op bij de Johan Cruijff Foundation voor zijn Cruijff speelveldjes.

Sportalbum No.23

Aanvankelijk speelde Micheal Jordan met nummer 45, zoals zijn broer. Maar toen het niet zo lekker liep koos hij voor 23, met als doel in ieder geval iets beter dan de helft van zijn broer te worden. Dat lukte zeker, want Jordan groeide uit tot de beste basketballer ter wereld. Veel andere sporters kiezen daarom ook voor 23, zoals LeBron James (basketbal) of Ronald Waterreus.

Een voorbeeld van een club die u voorging

Bent u benieuwd hoe het complete plaatje eruit komt te zien en hoe de actie er bij de andere clubs uitzag? Bekijk dan snel onderstaande video, voor een korte sfeerimpressie van een club die u voorging!

De MyClubStars actie bij Jumbo Koornneef

“Door de jaren heen heb ik al diverse succesvolle acties opgezet met Local Loyalty Group. Deze samenwerking heeft daarnaast de lokale verbinding met de verenigingen in Culemborg en De Meern verder versterkt. Wat ik prettig vind is dat de acties professioneel opgezet zijn en er veel uit handen wordt genomen.”

Giel Smits – Culemborg

Benieuwd hoe we van uw clubjubileum een feest kunnen maken?

Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder om van uw clubjubileum een groot feest te maken!