Detail4Retail

Lokale retail marketing met een beleving die raakt!

Klanten belonen & trakteren op een beleving van Detail4Retail

Waarom hetzelfde doen als iedereen? Detail4Retail zorgt voor beleving die raakt! Samen met onze klant gaan wij op zoek naar het onderscheidend vermogen in de lokale markt. Wij bieden oplossingen en advies voor allerlei lokale uitdagingen en mogelijkheden. Door tailormade producten, georganiseerde lokale events en beloningsacties willen wij uw winkel in een ander daglicht zetten. Zo maken we fans van uw huidige klanten en trekken we nieuwe klanten naar uw winkel. Want wij geloven in een beleving die raakt!

In het kort:

  • Creatieve beloningscampagnes met a-merken!
  • Beleving die raakt door creatieve lokale activaties
  • Uw adviseur in creatieve retail marketing
Bekijk de website van D4R

Een greep uit
onze concepten

We helpen u graag met het creëren van de gunfactor voor uw lokale supermarkt. Dat doen we altijd met kennis van uw lokale markt als basis. We weten dat iedere winkel uniek is. Dat is juist de kracht in onderscheidende retail marketing! Wij pakken deze unieke onderdelen en ontwikkelen hiervoor creatieve campagnes die een lust zijn voor de zintuigen. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden!

Historische mokken

Historische mokken

Met de historische mokken trakteert u uw klanten op een echt collectorsitem! Een mooi visitekaartje van uw winkel bij uw klanten thuis.

Lokaal Proteus display

Wilt u een lokaal product in de markt zetten en deze optimaal presenteren? We maken graag een gepersonaliseerde sleeve op voor het Proteus display.

JBL beloningscampagne

Beloon uw klanten met de kwalitatief hoogwaardige audioproducten van JBL. Koppel een winactie aan deze campagne en geef een gratis Partybox weg!

Formule 1 experience

Als een echte Max Verstappen op de foto in een Formule 1 bolide. Recht voor de deur van uw supermarkt!

Lokale bigshopper

Een lopend visitekaartje? Laat dan een unieke bigshopper ontwikkelen! Met elementen uit uw buurt verwerkt in een leuke cartoon.

Boerderij Vriendjes

De Boerderijvriendjes zullen uw kleine klantjes verblijden met de zachte knuffels en de leukste verhalen! Eentje voor iedere dag van de week.

Leifheit beloningsactie

De reinigingsproducten van Leifheit bieden voor elke taak een schone oplossing! Beloon uw klanten op hoge kortingen op de producten van dit mooie A-merk.

Waarom Detail4Retail?

0+
concepten

Klanten in en rondom de winkel verrassen met creatieve concepten, daar gaat het om. Daarom nemen wij uw klanten op een inspirerende manier mee in de beleving van uw merk of product.

0%
doelgerichte acties

Dankzij onze jarenlange ervaring in de markt, weten we heel goed wat werkt en wat niet. Die ervaring zetten we om in bruikbare ideeën. Daarbij staat de vraag ‘wat werkt voor uw lokale klant?’ altijd centraal. Zo profiteert u van campagnes en belevingen die uw doelen bereiken, de aandacht trekken en positief bijdragen aan uw lokale retail marketing.

0+
creatieve werknemers

Ons geheim? We kruipen in uw huid én die van uw klanten, zodat we lokaal het verschil maken. Daardoor creëren we campagnes die raken. Creatief, effectief en oogstrelend. Voor belevingen die worden onthouden.

Combinatie mogelijkheid met Localty

Win een vakman/vakvrouw

Wilt u graag een spaaractie op de winkelvloer zetten? Vergroot de betrokkenheid bij uw klanten door dit in te zetten met de Win een vakman/vakvrouw actie van Localty! Wanneer uw klant heeft gespaard voor een Gardena product met korting, ontvangen zij bij aankoop een voucher met een unieke code. Deze kunnen zij invullen op een website en maken daardoor kans op een tuinman of -vrouw die de hele tuin onder handen komt nemen. Een mooie koppeling waardoor de actie zowel in uw winkel als online onder de aandacht zal komen!

Lees meer over Localty

Combinatie mogelijkheid met Tomorrow

Historische boeken/plaatjes

U kunt uw hele winkel omtoveren tot een nostalgisch paradijs met een historisch thema! Neem zo het maatwerk concept Historische mokken van Detail4Retail samen met het sparen voor een Historisch boek met plaatjes uit uw omgeving. Hiermee laat u uw trots op uw eigen buurt zien en trakteert u uw klanten op een heerlijke portie nostalgie!

Lees meer over Tomorrow

Samen met onze organisatie zoekt Detail4Retail kansen in onze lokale markt. Het gaat verder dan een spaarprogramma. De vraag ‘Hoe kunnen we de lokale markt boeien én binden?’ staat voorop! Gewoon net dat beetje meer!

Tim van Wijnbergen - Beek

Heeft u een vraag waarmee Detail4Retail u kan helpen?

We helpen u graag met onze creatieve kijk op retail marketing!
U kunt ons altijd een berichtje sturen door het contactformulier in te vullen. Wilt u liever direct contact met ons opnemen? Dan kunt u het beste onderstaande gegevens gebruiken. We staan te popelen om u te helpen met uw lokale uitdaging!