Localty

De (online) specialist die van klanten fans maakt!

De sparringspartner om uw winkel naar een hoger niveau te tillen

De combinatie van online en offline, lokale content en creativiteit. Daar staat Localty voor. Localty helpt supermarkten met het vergroten van hun (online) zichtbaarheid en geloven in de kracht van lokaal. Wij willen van klanten fans maken. 

Bij Localty bent u aan het juiste adres voor:

  • Social media beheer
  • (online) acties
  • Advertising campagnes
  • Concept & creatie
Bekijk de website van Localty

Social media beheer

Met onze Social Media service werken wij altijd vanuit een unieke strategie die past bij uw bedrijf. Wij kijken waar de kansen liggen, via welk kanaal we het beste uw doelgroep kunnen bereiken en welke content hier het beste bij past. Wij zorgen ervoor dat er structureel goede content wordt geplaatst.

Ook monitoren wij de social media kanalen 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Hierdoor houden wij zicht op alles wat er rondom uw bedrijf wordt gezegd op social media en houden we grip op uw online reputatie.

PLUS Halsteren - post
Social media beheer

Een greep uit de (online) acties

Ouderwets bingoën is nog nooit zo succesvol geweest!

Ontdek meer

Een greep uit de (online) acties

Feestje te vieren? Kraken maar!

Ontdek meer

Waarom Localty?

0%
lokaal

Elke supermarkt is anders én elke doelgroep van een supermarkt is anders. Wij zetten social media in op een lokaal niveau. Door online, op lokaal niveau, content te plaatsen en (lokale) acties te promoten zorgen wij ervoor dat klanten voor uw winkel kiezen. 

0/7
bereikbaar

Wij monitoren de online activiteiten (bijna) 24/7. Geen enkel privébericht of recensie blijft onopgemerkt, niets ontsnapt aan onze aandacht. In het weekend activiteiten die online de aandacht verdienen? Wij staan voor u klaar.

0x
meer interactie

Bijna elke supermarkt is online actief, dit betekent dat de concurrentie online moordend is en dat het belangrijk is om op te vallen. Doordat wij alles wat wij doen meten en analyseren, weten wij precies wat er werkt en nog belangrijker; wat niet! 

Samenwerking met Tomorrow

Tomorrow en Localty slaan handen ineen om heel Zuid-Holland beestachtig aan het sparen te krijgen!

Diergaarde Blijdorp heeft door de coronacrisis een lastige periode doorgemaakt. In samenwerking met Tomorrow is er een unieke spaaractie op touw gezet om de Diergaarde te steunen. Door onze krachten te bundelen, hebben we niet alleen een uniek verzamelalbum kunnen realiseren, maar ook de actie via social media groot kunnen aankondigen en promoten. Via verschillende kanalen en content heeft Localty de doelgroep bereikt, enthousiast gemaakt en geactiveerd. De gouden combinatie van online en offline heeft zich weer bewezen.

Ontdek meer over Tomorrow

Samenwerking met Detail4Retail

Digitaal schoentje zetten bij Jumbo Elst groot succes!

Wat doe je als je door Corona geen schoentjes in de winkel kan laten zetten voor Sinterklaas? Juist, de  schoentjes online laten zetten! Een alternatief, wat helemaal past in deze tijd, voor een geweldige traditie. Loyale klanten konden online schoentjes zetten (hoe vaker, hoe meer cadeautjes) en in een drive through de cadeautjes ophalen bij Sinterklaas. Localty was verantwoordelijk voor de online schoentjes en de promotie van de actie en Detail4Retail regelde in samenwerking met Sinterklaas de gepersonaliseerde cadeautjes en een coronaproof ophaalmoment.

Ontdek meer over D4R

Door het intensieve contact met Localty wordt er snel geschakeld met al onze kanalen online en in de winkel. Localty weet wat er bij ons in de winkel speelt en zorgt daarnaast voor originele content.

Martin Achterberg - Steenbergen

Wij denken graag met u mee in kansen!

Ziet u ook (online en offline) nog veel kansen voor uw winkel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag met u in contact.