Nijmegen groep – Vierdaagse actie

17-03-2021

Afgelopen week zijn een aantal Jumbo Supermarkten in Nijmegen en omstreken gestart met een nieuwe spaarcampagne!

Venlo is in de ban van historie!

22-01-2021

De historische spaaractie die momenteel in Venlo en Blerick gaande is, mag een groot succes genoemd worden. Beide plaatsen hebben een prachtige campagne opgezet met zowel historische boeken als historische mokken.

“Vroeger was alles…”

08-01-2021

Afgelopen najaar vond er bij de Jumbo in Reeuwijk een spaarcampagne plaats, welke volledig in het teken stond van de plaatselijke historie. Zo ontvingen klanten ca. 10 weken lang bij iedere €10 aan boodschappen een stickerpack met daarin 4 stickers. Deze stickers kon de klant plakken in een uniek ontworpen verzamelalbum met plaats voor maar liefst 256 unieke historische stickers.

Nationale actie Total tankstations – Uitgerust op weg!

04-09-2020

In de komende weken start onze partner Detail4Retail met een nationale actie bij Total station door heel Nederland. Een nationale actie met de Van der Valk kussens gaat de stations in de komende weken omtoveren in een slaapparadijs.

Local Loyalty Group wordt partner

27-08-2020

Local Loyalty Group wordt sponsor van de Lccal Marketing Award, de jaarlijkse verkiezing van uitgeverij Vakmedianet dat deze verkiezing organiseert met haar vakbladen Distrifood en Foodmagazine

Localty introduceert promotie ‘Kraak de kluis’

15-08-2020

Localty introduceert de lokale promotie ‘Kraak de Kluis’ waarin supermarktklanten de prijs kunnen winnen, die getoond wordt in de doorzichtige kluis die in de winkel staat.

Nieuwe uitvoering 'Verzamel Historie'

01-08-2020

Tomorrow komt met nieuwe uitvoeringen voor ‘Verzamel Historie’ promotie, supermarkt heeft echt wat te kiezen.

MENU