Buurt Battle, Tilburg

De Jumbo’s in en rondom Tilburg wilden een leuke actie op de winkelvloer rondom Burendag 2019. Een dag waarop de buurt gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt.

 

Let the Buurt Battle begin! Buurten en straten in en rondom Tilburg konden gedurende 3 weken de strijd aan gaan met elkaar. Het doel van de battle was om als buurt of straat zoveel mogelijk punten te verzamelen. Deze punten kon men verdienen door het winnen van online challenges op de lokale Facebook pagina’s en het doen van boodschappen in een Jumbo in Tilburg. Bij elke €10,- of meer aan boodschappen kreeg men een kanskaart met een unieke code. Elke code was een ander aantal punten waard, waardoor de strijd tot aan het einde van de actie spannend bleef.

 

Aan het einde van de actie werden er een hoop mooie prijzen uitgedeeld, met als hoofdprijs een geheel verzorgde Buurt BBQ.

 

Resultaat: een versterking van de lokale betrokkenheid, veel lokale publiciteit en een centrale rol in de lokale gemeenschap gedurende de actieweken. Daarnaast hebben de lokale Jumbo Facebook pagina’s veel nieuwe volgers mogen begroeten.

 

 

MENU