De zomerse weken bij Albert Heijn Kaatsheuvel

Tijdens deze zomerse weken worden de medewerkers (letterlijk) in het zonnetje gezet.

Herkenbaarheid creëren buiten de winkel in een zomers tintje

Lokale herkenbaarheid is key in het bedrijven van lokale marketing. En Albert Heijn Kaatsheuvel is hierin nog een stapje verder gegaan! Voor de zomer van 2021 hebben zij de winkel omgebouwd tot een zomers festijn en hun medewerkers de hoofdrol gegeven in deze campagnes.
Hoe vraagt u zich af? AH Kaatsheuvel gelooft in de kracht van hun medewerkers en willen de klanten ook buiten de winkel deze herkenbaarheid bieden. Zij hebben daarvoor aan ons gevraagd om hen te ondersteunen in het organiseren van een photoshoot voor hun medewerkers. De foto’s die hieruit zijn gekomen, kunnen we mooi gebruiken voor bijvoorbeeld POS materialen en online uitingen. Zo wordt het gezicht van de winkel letterlijk mee naar huis genomen!

In het kort

  • Albert Heijn Kaatsheuvel
  • Zomerse weken!
  • Lokale doorvertaling POS materialen

Hoe zag dit proces eruit?

Om de medewerkers op de foto te krijgen, moesten we natuurlijk het een en ander regelen. We nemen je in de afbeeldingen graag mee in het proces.

Voorbereiding 

We hebben een kort draaiboekje gemaakt om de photoshoot zo goed mogelijk voor te bereiden en contact gelegd met de fotograaf om het voor te bespreken.

Foto’s op locatie

Shoot-day! De meest stralende lach tevoorschijn getoverd en alles vast gelegd op de harde schijf.

Bewerken van de foto’s

Hier en daar nog een kleine aanpassing op de foto’s. De foto’s vrijstaand maken en dan door naar de volgende stap!

Foto’s op het POS materiaal opnemen

Het opnemen van de foto’s op de materialen gaat met uiterste precisie. Een goede plaatsing is van belang, zodat de hele compositie in balans is.

Blije gezichten op de winkelvloer

Tadaaaaaa! Een toffe foto van het eindresultaat op de winkelvloer. Op naar een succesvolle actie!

Dit was een mooie campagne om de creativiteit de vrijheid te geven. Deze lokale doorvertaling van Albert Heijn Kaatsheuvel draagt goed bij aan de zichtbaarheid en herkenbaarheid in de winkel. De service gaat verder dan alleen in de winkel; de gezichten van de medewerkers worden een boegbeeld in de overall communicatie!

Voorbereiding & fotografie door Localty

Om alles in goede banen te leiden en het beste resultaat te kunnen krijgen, heeft Localty de shoot voorbereid en contact gelegd met de fotograaf. Ook hebben zij de fotografie goed kunnen gebruiken voor hun Social media strategie.

Bekijk meer over Localty

Bewerking beelden & POS opmaak door Detail4Retail

Nadat de collega’s op de gevoelige plaat zijn vastgelegd, worden de beelden bewerkt en gebruikt op het POS materiaal. De studio van DetaiRetail heeft zorg gedragen voor de optimale verwerking van de beelden.

Bekijk meer over Detail4Retail

Door de diversiteit van jullie expertise, worden wij 100% ontzorgt. Waar Local Loyalty Group de kennis & vaardigheden brengt, creëert Albert Heijn Kaatsheuvel trotse medewerkers en betrokken klanten!

Thijs van der Vorm - Kaatsheuvel

Mogen wij u helpen met uw lokale marketing?

Bel of mail ons! U kunt natuurlijk ook altijd het contactformulier invullen. Wij komen graag binnen 24 uur met u in contact.