Een beestenboel bij 67 Jumbo supermarkten in omgeving Rotterdam!

 

Jumbo campagne met Diergaarde Blijdorp

Hallo Diergaarde Blijdorp!

Verschillende Jumbo supermarkten in de omgeving van Rotterdam hebben Diergaarde Blijdorp een hart onder de riem gestoken. Tijdens de sluiting van het park vanwege corona hebben wij samen met deze Jumbo’s een actie mogen opzetten, die in het teken stond van het dierenpark. Dat Covid-19 niet echt een positieve bijdrage heeft gehad aan veel ondernemingen is bij vrijwel iedereen bekend. Zo moest ook Diergaarde Blijdorp een aantal weken haar deuren sluiten. Om het dierenpark een hart onder de riem te steken, zijn 67 Jumbo supermarkten in de omgeving van Rotterdam in actie gekomen. Zij hebben de handen ineen geslagen en een plaatjesactie opgezet met Diergaarde Blijdorp als leidend voorwerp. Voor 8 weken zijn de supermarkten omgedoopt tot een echte beestenboel! De klanten van de Jumbo’s hebben gespaard voor een geweldig mooi verzamelalbum met maar liefst 150 plaatjes. Een must-have voor iedere dierenfan!

In het kort

  • 67 Jumbo supermarkten in omgeving Rotterdam
  • Exclusieve samenwerking met Diergaarde Blijdorp
  • Perfecte koppeling tussen fun & educatie
  • Gerealiseerd door Tomorrow, Localty & Detail4Retail
  • Uitpakken met de presentatie op de winkelvloer!
  • Incl. cheque uitreiking voor verzamelde bedrag

Perfecte koppeling tussen fun, natuurbehoud en educatie

De exposure op de winkelvloer heeft natuurlijk al bijgedragen aan positieve aandacht voor Diergaarde Blijdorp. Naast deze reuring op de winkelvloer, wilden de 67 Jumbo supermarkten ook financieel iets bijdragen. Door bijvoorbeeld het verzamelalbum voor €1,99 te verkopen, heeft de consument zijn of haar steentje bij kunnen dragen. Daarnaast hebben de Jumbo supermarkten ook nog een duit in het zakje gedaan. Dit heeft geresulteerd in een donatie van €180.529,- voor Diergaarde Blijdorp. Een fantastisch bedrag!

Uitreiking cheque aan Diergaarde Blijdorp

“Het bedrag zal dankbaar worden besteed aan dierwelzijn, verzorging en onderhoud van de verblijven. Het mooie van deze samenwerking is ook dat het verzamelboek niet alleen attractief is, maar je er ook veel van kunt leren over de kwetsbare natuur. En dat past natuurlijk perfect bij onze hoofddoelstelling natuurbehoud en educatie.” – Woordvoerder Diergaarde Blijdorp

Het promotiefilmpje van de

Jumbo campagne voor Diergaarde Blijdorp

Een aantal resultaten van deze campagne

Diergaarde Blijdorp in het zonnetje zetten is zeker gelukt! Maar wat zijn eigenlijk de cijfers van deze campagne geweest?

0
albums

geproduceerd voor de verkoop in de Jumbo winkels.

0
Jumbo winkels

die aangehaakt zijn voor deze campagne in omgeving Rotterdam.

0
euro opgehaald

voor Diergaarde Blijdorp door deze campagne.

Projectmanagement & realisatie plaatjes en verzamelalbum door Tomorrow

De gehele coördinatie van het project heeft Tomorrow voor zijn rekening genomen. Denk hierbij aan het verzamelen van de content voor de plaatjes & verzamelalbums, de productie van deze items en het uitzetten van bijbehorende zaken en taken bij de partners.

Bekijk meer over Tomorrow

Coördinatie videoproductie & Social media activatie door Localty

Localty heeft de coördinatie van de videoproductie opgepakt en samen met de videograaf het eerder getoonde promotiefilmpje ontwikkeld. Daarnaast hebben zij tijdens de campagne bij een aantal winkels de Social media mogen beheren en activeren.

Bekijk meer over Localty

Ontwikkeling & opmaak POS materialen door Detail4Retail

Om de actie ook voldoende kracht bij te zetten op de winkelvloer, heeft Detail4Retail de POS materialen voor deze actie opgemaakt. De productie van deze materialen hebben we ook in house en on demand verwerkt.

Bekijk meer over Detail4Retail

Wij vonden het een leuke actie om aan mee te doen! De knuffels van Diergaarde Blijdorp waren een leuke toevoeging aan de actie. Ze zijn ook erg goed verkocht in onze winkel. De verzamelalbums zijn erg mooi en we hebben eigenlijk alleen maar enthousiaste reacties gehoord over de actie vanuit onze klanten. Een mooi succes dus!

Anna Prins - Vlaardingen

Wilt u ook uw lokale betrokkenheid laten zien?

Daar kunnen wij u bij helpen! U kunt ons altijd bellen of mailen om uw vraag aan ons voor te leggen. U kunt natuurlijk ook altijd het contactformulier invullen. Wij komen graag binnen 24 uur met u in contact