Social media beheer voor PLUS Halsteren

Voor PLUS Halsteren beheren wij de Facebook-pagina. Van het maken van een planning tot monitoring en webcare; wij nemen zoveel mogelijk werk op ons.

Wij ontzorgen PLUS Halsteren met hun Facebook-pagina van A tot Z. Wij creëren niet alleen content, we zorgen er samen met PLUS Halsteren voor dat de winkel online groeit.

Wat wij doen voor de Facebook-pagina van PLUS Halsteren:

  • Strategie + wekelijkse contentplanningen
  • Grafische vormgevingen van content
  • Webcare
  • Monitoring

Van planning naar (grafische) content

Het succes van een social media kanaal wordt voor een groot deel bepaald door de planning en inhoud van de content. Localty maakt per week een contentplanning die afgestemd is op de doelgroep, de kanalen en natuurlijk de (lokale) activiteiten. Deze planning wordt een week van tevoren naar de contactpersonen van de winkel gestuurd, zodat er genoeg tijd is om de planning door te nemen en eventueel aan te vullen.

Wanneer de planning akkoord is en de foto’s zijn gestuurd, gaat Localty aan de slag met de teksten de grafische vormgeving. Zij zorgen dat alle berichten opvallen, dezelfde huisstijl hebben en professionaliteit uitstralen.

Online actief? Vergeet de webcare niet!

Bij PLUS Halsteren worden klachten, vragen en opmerking erg serieus genomen. De medewerkers van PLUS Halsteren zorgen voor de juiste afhandeling in de winkel en wij nemen de verantwoordelijkheid op ons voor de berichten die online binnenkomen. Klanten verwachten tegenwoordig online tijdig een antwoord, eigenlijk net zo snel als 1-op-1 op de winkelvloer. Wanneer vragen of klachten te langzaam of helemaal niet worden beantwoord, kan dit een slechte reputatie geven.

Waarom nog meer de webcare uit handen geven?

  • Verbetering van de online reputatie
  • Verbetering van de klanttevredenheid
  • Je mist geen berichten over jouw winkel
  • Je weet wat er speelt bij jouw klanten

Meten = weten!

Bijna elke supermarkt is online actief, dit betekent dat de concurrentie online moordend is en dat het belangrijk is om op te vallen. Doordat wij alles wat wij doen meten en analyseren, weten wij precies wat er werkt en nog belangrijker; wat niet! Vervolgens werken wij vanuit een unieke strategie die past bij de winkel en de boodschap die verteld moet worden.

Wij zorgen dat onze klanten de online resultaten overzichtelijk te zien krijgen, met 1 klik op de knop weet men hoe het met de pagina gaat. Ook kunnen onze klanten zien wat de pagina daadwerkelijk heeft opgeleverd qua PR-waarde. Door middel van een formule wordt aan de berichten op social media een geldwaarde toegekend. Deze geldwaarde geeft aan wat de kosten waren geweest om hetzelfde bereik in te kopen via advertenties en maakt de return on investment van het kanaal duidelijk.

Online resultaten

Resultaten:

01-01-2020 t/m 01-01-2021

0+
Nieuwe paginavolgers
0
bereikte personen p.b.
0
PR-waarde