Kick-off events bij MyClubStars

Unieke kick-off events voor MyClubStars

Wilt u uw MyClubStars actie optimaal starten met veel reuring in/rondom uw winkel? Kies dan voor een interactief kick-off event om af te trappen. U heeft keuze uit 2 events: het FIFA Game Event en het Skillgame Event. Deze events zijn ontworpen om niet alleen de betrokkenheid van klanten te vergroten, maar ook om een bruisende energie te creëren in uw winkelomgeving. Hieronder leggen we de verschillende events aan u uit, zodat u precies weet welke kick-off het beste bij uw klanten past. Zo maakt u van klanten échte fans!

FIFA 24 event

Van jong tot oud, iedereen gamet. Maar hoe gaaf is het als we in uw winkel een esportsarena bouwen? Met het FIFA 24 event brengen we competitie en gezelligheid bij elkaar. Een perfecte basis voor de start van uw MyClubStars actie!

Tijdens dit event spelen uw klanten een FIFA 24 toernooi in een WK-structuur: eerst een poulefase en dan een knock-out met finale en prijsuitreiking. Voor het toernooi leggen we de spelregels uit en houden tijdens het toernooi de standen bij. Iedereen speelt minimaal 3 wedstrijden en de poules worden ingedeeld op basis van leeftijd. Het leuke is: jong en oud kan van elkaar winnen!

Skillgame event

Niet zo’n voorstander van gamen? Dan kunnen we uw klanten natuurlijk hun skills laten zien op het veld! We vertalen dan het FIFA 24 van de PlayStations naar het veld met unieke skill games bekend uit de game FIFA. Kortom: we zetten uw klanten in beweging! Een skillgame dag kent elf verschillende opdrachten, waarbij onder andere de schiet- pass en dribbelskills uitgebreid worden getest. Gaan uw klanten de uitdaging aan?

Met welk event maakt u de kick-off van MyClubStars nóg groter?

Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder om van uw clubjubileum een groot feest te maken!