Werken bij de Local Loyalty Group

Word jij onderdeel van ons feestje?

Werken bij de Local Loyalty Group betekent werken in een ambitieus, gezellig team in een dynamische markt. Ons doel is ervoor zorgen dat het bij onze klanten een feestje op de winkelvloer is, waarmee zij hun klanten weten om te toveren in echte fans. Hier werken we elke dag weer hard voor. Wil jij ook deel uitmaken van ons team met enthousiaste & ambitieuze collega’s?

Onze collega’s aan het woord:

Desiree – Support

Sinds mei ben ik met veel plezier werkzaam bij Detail4Retail, nu onderdeel van de Local Loyalty Group. Ik houd me vooral bezig met het beantwoorden en helpen van zowel klanten als collega’s. Daarnaast hou ik me bezig met leveringen, retour processen en andere bestellingen. Ik zorg dat mijn collega’s van sales goed geholpen worden waar nodig en dat klanten tevreden zijn en blijven.
Wat mijn werk zo leuk maakt is het directe contact met de klant, de collega’s én de producten. De diversiteit van mijn werk is groot en de dynamiek binnen het bedrijf is fijn.

Door een flexibele en positieve instelling van alle collega’s kunnen we naast hard werken, ook mooie feestjes vieren! Die balans maakt het werken bij LLG elke dag een feest! #WelkomOpOnsFeestje!

Sjoerd – Commercieel Manager

Je onderdeel voelen van een familie! Sinds 1 september 2021 ben ik Commercieel Manager bij Local Loyalty Group en mag ik samen met het salesteam onze commerciële resultaten realiseren. Ik had geen ervaring in de wereld van lokale marketing, maar wat is het iedere dag een feest om voor deze organisatie en branche te mogen werken. Door de samenvoeging van de diverse bedrijven, zijn we met ons team in staat om de klant volledig te ontzorgen op het gebied van zijn of haar lokale marketingstrategie en echt unieke concepten te bieden.

Daarbij kan ik mezelf ontwikkelen en krijg ik alle ruimte om mijn rol in te vullen zoals ik dat zelf wens. Een prachtige plek voor jonge en ambitieuze mensen die iedere dag iets moois neer willen zetten. Eigenlijk voelt het als een hobby!

Marit – Social advertising specialist

In oktober 2021 ben ik als Social Advertising specialist begonnen bij de Local Loyalty Group. Samen met mijn collega’s bedenk ik de leukste online campagnes voor onze klanten. Met een duidelijke strategie én een fijne samenwerking behalen we mooie resultaten. Iets waar ik enorm veel energie van krijg, want iemand anders blij maken voelt goed!

De diversiteit in mijn functie maakt mijn werk leuk, maar ook het contact met de klant spreekt mij erg aan. Naast het werk, zorgen mijn collega’s ervoor dat ik dagelijks met veel plezier naar het werk ga. Een écht feestje dus!

Tjeu – Financieel medewerker

In februari 2021 begon ik als stagiair bij Detail4Retail en na het behalen van mijn diploma kon ik meteen beginnen als Financieel medewerker. Dagelijks houd ik mij bezig met het gehele financiële plaatje van alle entiteiten die vallen onder de Local Loyalty Group. Van verwerking van inkoopfacturen tot het analyseren van cijfers, de diversiteit van mijn werk is groot.
Om zo nu en dan met mijn hoofd uit de cijfers te gaan is er altijd wel tijd om even te ontspannen, vaak gebeurt dit middels een potje tafeltennis.

Een jonge groep, korte lijnen en veel verantwoordelijkheidsgevoel dragen bij aan deze fijne werkplek. Iedereen is iedere dag bezig om dit bedrijf naar een hoger niveau te tillen en het is fantastisch om daar mijn steentje aan bij te dragen. Maar het leven draait natuurlijk niet alleen om werk, daarom zal ik er altijd voor zorgen dat er voldoende geld is voor een feestje!

Sharon – Projectmanager

Sinds 2020 maak ik deel uit van een ontzettend ambitieus team met alleen maar winnaars! Dat ik hier onderdeel van mag zijn maakt dat ik elke dag met heel veel plezier naar mijn werk ga. Nadenken over de leukste beloningscampagnes, deze uitwerken en ze daadwerkelijk op de winkelvloer zien staan. Daar houd ik mij dagelijks mee bezig.

Voor de klanten een reis van belevingen creëren op de winkelvloer, een écht feestje dus! Samen met mijn collega’s doe ik er alles aan om ervoor te zorgen dat de klant zich verbindt aan de lokale onderneming. Want zeg nou zelf? Sparen voor A-merken maakt boodschappen doen toch alleen maar leuker?

Tom – Sales Support

Sinds september 2021 ben ik onderdeel van het feestje van de Local Loyalty Group. Vanuit ons kantoor in Breda ben ik de schakel tussen onze Accountmanagers en onze Projectmanagers. Een werkdag bij mij is nooit hetzelfde!
In mijn functie als Sales Support ontzorg ik de Accountmanagers door een deel van hun werkzaamheden bij ze weg te nemen én zorg ik dat alle projecten goed worden overgedragen aan de Projectmanagers. Tijdens een dag houd ik me bezig met allerlei verschillende taken die uiteenlopen van het maken van een offerte tot het organiseren van een ruilbeurs.

Het ondersteunen, ontzorgen en helpen van mijn collega’s geeft mij energie en maakt het werken bij LLG voor mij tot een feestje!

Carmen – Projectmanager

Met veel plezier ben ik als Projectmanager onderdeel van Local Loyalty Group. Dagelijks zorg ik met ons team dat projecten van A tot Z geregeld worden. Historische boeken, Sportplaatjesalbums, Lokale Ganzenborden, alles om de klant lokaal te onderscheiden van zijn concurrenten. En daar helpen we graag een handje bij!

In mijn functie zijn alle ingrediënten voor een feestje aanwezig. Naast de verschillende werkzaamheden, de contacten met klanten en leveranciers en de geweldige eindproducten, heb ik namelijk ook nog eens de leukste collega’s!

Miloe – Marketing Manager

Ik ben al een aantal jaar werkzaam als Marketing manager en teamleider bij het grafische team genaamd ‘The Mountain Fox’. Ik houd me bezig het monitoren en het uitzetten van de marketing activiteiten van de verschillende entiteiten binnen de Local Loyalty Group. Ook bekommer ik me als teamleider van het grafische team over de planning, dat alles op rolletjes verloopt, iedereen goed in zijn vel zit en alle werkzaamheden op tijd en juist worden opgeleverd.

‘Gas geven’ zijn de eerste woorden waar ik aan denk, als ik denk aan het werken binnen Local Loyalty Group. Iedere collega is zo begaan met het bedrijf en wil er het beste van maken. Schouders eronder en samen knallen! De snelheid en flexibiliteit typeren het bedrijf en maken het voor mij persoonlijk een onwijs toffe sfeer om in te werken. En naast dat harde werken kunnen we ook mooie feestjes vieren. Die balans maakt het top om binnen dit bedrijf te mogen opereren!

Onze vacatures

Kijk snel hieronder voor de laatste vacatures. Zie je jouw droomvacature niet tussen de vacatures staan, maar wil jij ook werken bij de Local Loyalty Group? Dat snappen wij wel. Aarzel dan niet om een open sollicitatie te sturen naar i.devries@localloyaltygroup.com. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden binnen ons team!

Daarnaast kun je ons natuurlijk altijd volgen op Instagram, Facebook en Linkedin. Dan blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Customer Service Medewerker 

Ben jij onze collega waarbij service hoog in het vaandel staat en uitdagingen met een passende oplossing worden getackeld? Onze klanten kunnen bij jou hun ei kwijt en jij helpt ze altijd met een glimlach verder! Dan zijn we op zoek naar jou!

Meer weten? Klik dan snel op de button hieronder voor de volledige vacaturetekst!

Bekijk hier de vacature

Social Media Medewerker 

Ben jij op zoek naar een leuke, zelfstandige en creatieve bijbaan? Dan ben je bij Localty aan het juiste adres. Wij zoeken namelijk een echte aanpakker die ons gezellige team komt versterken voor ±16 uur in de week.

Klik snel op de button hieronder voor de volledige vacaturetekst!

Bekijk hier de vacature

Met deze toppers mag jij gaan werken!

We zetten onze collega’s graag in het zonnetje. Als jij onze nieuwe collega wordt, dan kom jij hier natuurlijk ook snel bij te staan. Neem snel een kijkje wie misschien wel jouw collega’s worden!

Pamela Landers
Grafisch vormgever
Maartje van Hooren
Social Media Expert
Aniek Foesenek
Projectmanager
Jorben Smit
Commerciële binnendienst
Leon Elders
Algemeen directeur
Darek Koster
Directeur Sales & Marketing
Laat me meer van deze toppers zien

Local Loyalty Group

Wie zijn we?

Betrekken, belonen en beleven. Daar draait het om bij onze concepten. De 5 bedrijven met ieder eigen specialisaties zorgen voor een uniek aanbod. Bij wie sluit jij het beste aan?

Ben je nieuwsgierig geworden?

We horen graag van je! Heb je een vraag over een vacature, wil je meer weten over onze organisatie of vraag je je af waar het volgende feestje is? Bel of mail ons! Je kunt natuurlijk ook altijd het contactformulier invullen en we komen zo snel mogelijk bij je terug.