Werken bij de Local Loyalty Group

Word jij onze nieuwe collega?

Werken bij de Local Loyalty Group betekent werken in een ambitieus, gezellig team in een dynamische markt. Ons doel is ervoor zorgen dat het bij onze klanten een feestje op de winkelvloer is, waarmee zij hun klanten weten om te toveren in echte fans. Hier werken we elke dag weer hard voor. Wil jij ook deel uitmaken van ons team met enthousiaste & ambitieuze collega’s?

Welkom op ons feestje!

We vertellen je graag hoe het is om bij de Local Loyalty Group te werken!

Wil jij onderdeel worden van ons feestje?

Desiree – Support – Detail4Retail

Sinds mei ben ik met veel plezier werkzaam bij Detail4Retail, nu onderdeel van de Local Loyalty Group. Ik houd me vooral bezig met het beantwoorden en helpen van zowel klanten als collega’s. Daarnaast hou ik me bezig met leveringen, retour processen en andere bestellingen. Ik zorg dat mijn collega’s van sales goed geholpen worden waar nodig en dat klanten tevreden zijn en blijven.
Wat mijn werk zo leuk maakt is het directe contact met de klant, de collega’s én de producten. De diversiteit van mijn werk is groot en de dynamiek binnen het bedrijf is fijn.

Door een flexibele en positieve instelling van alle collega’s kunnen we naast hard werken, ook mooie feestjes vieren! Die balans maakt het werken bij LLG elke dag een feest! #WelkomOpOnsFeestje!

Lees meer over Detail4Retail

Teun – Projectmanager – Tomorrow

Ik ben Teun en sinds 2018 werkzaam als projectmanager bij Tomorrow, nu onderdeel van de Local Loyalty Group. In mijn functie ben ik verantwoordelijk voor de uitvoer van de lokale spaaracties. Het organiseren van A tot Z van historische plaatjesacties of de plaatjesacties met sportverenigingen is daarin mijn belangrijkste verantwoordelijkheid. Ik ben het meest trots op de spaaracties die ik heb mogen organiseren voor de Nijmeegse Vierdaagse en Almere City. De uiteindelijke glimlach van een spaarder zorgt ervoor dat ik met veel enthousiasme een resultaat wil leveren waarin de beleving de klant raakt.

Lees meer over Tomorrow

Sharon – Projectmanager – Detail4Retail

Sinds 2020 maak ik deel uit van een ontzettend ambitieus team met alleen maar winnaars! Dat ik hier onderdeel van mag zijn maakt dat ik elke dag met heel veel plezier naar mijn werk ga. Nadenken over de leukste beloningscampagnes, deze uitwerken en ze daadwerkelijk op de winkelvloer zien staan. Daar houd ik mij dagelijks mee bezig.

Voor de klanten een reis van belevingen creëren op de winkelvloer, een écht feestje dus! Samen met mijn collega’s doe ik er alles aan om ervoor te zorgen dat de klant zich verbindt aan de lokale onderneming. Want zeg nou zelf? Sparen voor A-merken maakt boodschappen doen toch alleen maar leuker?

Lees meer over Detail4Retail

Anouk – Social Media Expert – Localty

In 2017 begonnen als afstudeerstagiaire en inmiddels al een aantal jaar werkzaam als Social Media Expert bij Localty, nu onderdeel van de Local Loyalty Group. Ik word door mijn collega’s ook wel hoofd content genoemd.

Wat mijn functie inhoudt? Ik zorg ervoor dat de interne communicatie gestroomlijnd wordt, richt mij op de interne/externe nieuwsbrieven en ondersteun (online) de acties van D4R en Tomorrow door het maken van diverse contentplanningen. Verder denk ik mee over creatieve campagnes, voer ik deze uit en ben ik verantwoordelijk voor de Narrowcasting van onze klanten.

Werken bij Localty is een feestje, omdat iedere dag er anders uitziet, je je creatieve ei kwijt kunt en je veel vrijheid krijgt om je ideeën te verwezenlijken.

Lees meer over Localty

Miloe – Marketing Manager – Detail4Retail

Ik ben al een aantal jaar werkzaam als Marketing manager en teamleider bij het grafische team genaamd ‘The Mountain Fox’. Ik houd me bezig het monitoren en het uitzetten van de marketing activiteiten van de verschillende entiteiten binnen de Local Loyalty Group. Ook bekommer ik me als teamleider van het grafische team over de planning, dat alles op rolletjes verloopt, iedereen goed in zijn vel zit en alle werkzaamheden op tijd en juist worden opgeleverd.

‘Gas geven’ zijn de eerste woorden waar ik aan denk, als ik denk aan het werken binnen Local Loyalty Group. Iedere collega is zo begaan met het bedrijf en wil er het beste van maken. Schouders eronder en samen knallen! De snelheid en flexibiliteit typeren het bedrijf en maken het voor mij persoonlijk een onwijs toffe sfeer om in te werken. En naast dat harde werken kunnen we ook mooie feestjes vieren. Die balans maakt het top om binnen dit bedrijf te mogen opereren!

Lees meer over Detail4Retail

Onze vacatures

Wil jij ook werken bij de Local Loyalty Group? Dat snappen wij wel. Op dit moment hebben we geen vacatures open staan, maar…

Lijkt het je alsnog leuk om onderdeel te worden van ons bedrijf? Aarzel dan niet om een open sollicitatie te sturen naar i.devries@localloyaltygroup.com. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden binnen ons team!

Daarnaast kun je ons natuurlijk altijd volgen op Instagram, Facebook en Linkedin. Dan blijf altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Ben je nieuwsgierig geworden?

We horen graag van je! Heb je een vraag over een vacature, wil je meer weten over onze organisatie of vraag je je af waar het volgende feestje is? Bel of mail ons! Je kunt natuurlijk ook altijd het contactformulier invullen en we komen zo snel mogelijk bij je terug.