Werken bij de Local Loyalty Group

Word jij onderdeel van ons feestje?

Werken bij de Local Loyalty Group betekent werken in een ambitieus, gezellig team in een dynamische markt. Ons doel is ervoor zorgen dat het bij onze klanten een feestje op de winkelvloer is, waarmee zij hun klanten weten om te toveren in echte fans. Hier werken we elke dag weer hard voor. Wil jij ook deel uitmaken van ons team met enthousiaste & ambitieuze collega’s?

Onze collega’s aan het woord:

Maartje – Projectmanager

Sinds september 2022 maak ik deel uit van dit gezellige feestje! Eerst in een andere functie, maar nu zit ik helemaal op mijn plek als projectmanager. In deze rol zorg ik ervoor dat een verzamelalbum, of dit nou een historisch album of een verzamelalbum vol sportplaatjes is, helemaal afgestemd is op de wensen van de klant. Hiervoor heb ik veel contact met zowel de ondernemer van een winkel als de sportvereniging of heemkundekring van het dorp of de stad waar het album over gaat. Het constante schakelen en veel contact met klanten en verantwoordelijk zijn voor een prachtig verzamelalbum, past perfect bij mij. Op het moment dat zo’n album dan in de winkel ligt en de klant tevreden is, ben ik dat natuurlijk ook! Het is superleuk om van niets naar een mooi, tastbaar eindresultaat te werken.

De diversiteit in mijn werkzaamheden en het hebben van zoveel verschillende taken zorgt ervoor dat elke dag er anders uitziet, wat ik heel belangrijk en superleuk vind aan mijn werk. Hierdoor is geen dag hetzelfde en kan ik er dus op elke manier voor zorgen dat het een feestje wordt! Daarnaast zorgen mijn collega’s er elke dag weer voor dat ik met plezier naar mijn werk ga, wat het dus nóg leuker maakt om hier te mogen werken!

Roy – Accountmanager

In 2020 begon ik mijn avontuur voor Detail4Retail en ging ik in Vlaanderen (België) aan de slag met het werven van nieuwe klanten. Na de overname van de andere bedrijven, kon ik met een steeds groter en breder portfolio lokale marketingconcepten op pad. Ondertussen hebben we in België veel actieve winkels waarbij we diverse belonings- en belevingscampagnes draaien. Ondertussen geloven veel klanten in het verhaal van de hele Local Loyalty Group, maar het is en blijft de kunst om de juiste concepten bij de juiste klanten te blijven plaatsen. Daarom is het ook zo leuk om telkens weer het gesprek aan te gaan met de klanten om te weten wat er lokaal speelt. Gaan ze verbouwen, bestaan ze over een tijdje 10 jaar of komt er een concurrent bij? Samen met de klanten gaan we het lokale marketingplan maken, zodat zij de beste van de regio worden. Bij de Local Loyalty Group is veel mogelijk, zeker als je zelf proactieve ideeën aanlevert heb je ook kans om deze uit te werken. Daarnaast zijn er tal van bestaande concepten die al jarenlang succesvol werken.

Marit – Social advertising specialist

In oktober 2021 ben ik als Social Advertising specialist begonnen bij de Local Loyalty Group. Samen met mijn collega’s bedenk ik de leukste online campagnes voor onze klanten. Met een duidelijke strategie én een fijne samenwerking behalen we mooie resultaten. Iets waar ik enorm veel energie van krijg, want iemand anders blij maken voelt goed!

De diversiteit in mijn functie maakt mijn werk leuk, maar ook het contact met de klant spreekt mij erg aan. Naast het werk, zorgen mijn collega’s ervoor dat ik dagelijks met veel plezier naar het werk ga. Een écht feestje dus!

Sjoerd – Commercieel Manager

Je onderdeel voelen van een familie! Sinds 1 september 2021 ben ik Commercieel Manager bij Local Loyalty Group en mag ik samen met het salesteam onze commerciële resultaten realiseren. Ik had geen ervaring in de wereld van lokale marketing, maar wat is het iedere dag een feest om voor deze organisatie en branche te mogen werken. Door de samenvoeging van de diverse bedrijven, zijn we met ons team in staat om de klant volledig te ontzorgen op het gebied van zijn of haar lokale marketingstrategie en echt unieke concepten te bieden.

Daarbij kan ik mezelf ontwikkelen en krijg ik alle ruimte om mijn rol in te vullen zoals ik dat zelf wens. Een prachtige plek voor jonge en ambitieuze mensen die iedere dag iets moois neer willen zetten. Eigenlijk voelt het als een hobby!

Sharon – Projectmanager

Sinds 2020 maak ik deel uit van een ontzettend ambitieus team met alleen maar winnaars! Dat ik hier onderdeel van mag zijn maakt dat ik elke dag met heel veel plezier naar mijn werk ga. Nadenken over de leukste beloningscampagnes, deze uitwerken en ze daadwerkelijk op de winkelvloer zien staan. Daar houd ik mij dagelijks mee bezig.

Voor de klanten een reis van belevingen creëren op de winkelvloer, een écht feestje dus! Samen met mijn collega’s doe ik er alles aan om ervoor te zorgen dat de klant zich verbindt aan de lokale onderneming. Want zeg nou zelf? Sparen voor A-merken maakt boodschappen doen toch alleen maar leuker?

Tjeu – Financieel medewerker

In februari 2021 begon ik als stagiair bij Detail4Retail en na het behalen van mijn diploma kon ik meteen beginnen als Financieel medewerker. Dagelijks houd ik mij bezig met het gehele financiële plaatje van alle entiteiten die vallen onder de Local Loyalty Group. Van verwerking van inkoopfacturen tot het analyseren van cijfers, de diversiteit van mijn werk is groot.
Om zo nu en dan met mijn hoofd uit de cijfers te gaan is er altijd wel tijd om even te ontspannen, vaak gebeurt dit middels een potje tafeltennis.

Een jonge groep, korte lijnen en veel verantwoordelijkheidsgevoel dragen bij aan deze fijne werkplek. Iedereen is iedere dag bezig om dit bedrijf naar een hoger niveau te tillen en het is fantastisch om daar mijn steentje aan bij te dragen. Maar het leven draait natuurlijk niet alleen om werk, daarom zal ik er altijd voor zorgen dat er voldoende geld is voor een feestje!

Miloe – Marketing Manager

Ik ben al een aantal jaar werkzaam als Marketing manager en teamleider bij het grafische team genaamd ‘The Mountain Fox’. Ik houd me bezig het monitoren en het uitzetten van de marketing activiteiten van de verschillende entiteiten binnen de Local Loyalty Group. Ook bekommer ik me als teamleider van het grafische team over de planning, dat alles op rolletjes verloopt, iedereen goed in zijn vel zit en alle werkzaamheden op tijd en juist worden opgeleverd.

‘Gas geven’ zijn de eerste woorden waar ik aan denk, als ik denk aan het werken binnen Local Loyalty Group. Iedere collega is zo begaan met het bedrijf en wil er het beste van maken. Schouders eronder en samen knallen! De snelheid en flexibiliteit typeren het bedrijf en maken het voor mij persoonlijk een onwijs toffe sfeer om in te werken. En naast dat harde werken kunnen we ook mooie feestjes vieren. Die balans maakt het top om binnen dit bedrijf te mogen opereren!

Tom – Sales Support

Sinds september 2021 ben ik onderdeel van het feestje van de Local Loyalty Group. Vanuit ons kantoor in Breda ben ik de schakel tussen onze Accountmanagers en onze Projectmanagers. Een werkdag bij mij is nooit hetzelfde!
In mijn functie als Sales Support ontzorg ik de Accountmanagers door een deel van hun werkzaamheden bij ze weg te nemen én zorg ik dat alle projecten goed worden overgedragen aan de Projectmanagers. Tijdens een dag houd ik me bezig met allerlei verschillende taken die uiteenlopen van het maken van een offerte tot het organiseren van een ruilbeurs.

Het ondersteunen, ontzorgen en helpen van mijn collega’s geeft mij energie en maakt het werken bij LLG voor mij tot een feestje!

Onze vacatures

Kijk snel hieronder voor de laatste vacatures. Zie je jouw droomvacature niet tussen de vacatures staan, maar wil jij ook werken bij de Local Loyalty Group? Dat snappen wij wel. Aarzel dan niet om een open sollicitatie te sturen naar i.devries@localloyaltygroup.com. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden binnen ons team!

Daarnaast kun je ons natuurlijk altijd volgen op Instagram, Facebook en Linkedin. Dan blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Projectmanager 

Wanneer er iets geregeld moet worden, dan bellen vrienden en collega’s jou! Jij bent namelijk die multitasker die projecten van begin tot eind succesvol afrond.

Ben je benieuwd naar de verdere invulling van de functie? Klik snel op de button hieronder voor de volledige vacaturetekst!

Bekijk hier de vacature

Social Media Medewerker 

Ben jij op zoek naar een leuke, zelfstandige en creatieve bijbaan? Dan ben je bij Localty aan het juiste adres. Wij zoeken namelijk een echte aanpakker die ons gezellige team komt versterken voor ±16 uur in de week.

Klik snel op de button hieronder voor de volledige vacaturetekst!

Bekijk hier de vacature

Met deze toppers mag jij gaan werken!

We zetten onze collega’s graag in het zonnetje. Als jij onze nieuwe collega wordt, dan kom jij hier natuurlijk ook snel bij te staan. Neem snel een kijkje wie misschien wel jouw collega’s worden!

Leon Elders
Algemeen directeur
Darek Koster
Directeur Sales & Marketing
Jeroen Veldman
Directeur Digitalisering & Innovatie
Léon van Reijmersdal
Directeur Trade Marketing / Accountmanager
Frank Woltering
Directeur New Business / Accountmanager
Koert van de Kerkhof
Directeur Inkoop
Laat me meer van deze toppers zien

Local Loyalty Group

Wie zijn we?

Betrekken, belonen en beleven. Daar draait het om bij onze concepten. De 5 bedrijven met ieder eigen specialisaties zorgen voor een uniek aanbod. Bij wie sluit jij het beste aan?

Ben je nieuwsgierig geworden?

We horen graag van je! Heb je een vraag over een vacature, wil je meer weten over onze organisatie of vraag je je af waar het volgende feestje is? Bel of mail ons! Je kunt natuurlijk ook altijd het contactformulier invullen en we komen zo snel mogelijk bij je terug.