Over Local Loyalty Group

Van klanten échte fans maken!

Kent u die klant? Die iedere week minimaal 2 keer in uw winkel te vinden is? Die altijd een praatje maakt met de collega’s in de winkel en ook online een echte ambassadeur is van uw winkel? Dat is ons doel; om ervoor te zorgen dat nog meer klanten deze mate van betrokkenheid tonen. Kortom: het veranderen van klanten naar échte trouwe fans!
In de huidige maatschappij is lokale verankering een steeds belangrijker begrip. Wilt u hier graag invulling aan geven? Wij helpen u graag! Zo maken we belevingen die naadloos passen bij uw unieke winkel of merk. Door onze visie van het werven, vullen en binden creëren wij een ervaring die u en uw klanten nog lang zal bijblijven.

Een lokaal marketingplan op maat

Uw klanten hebben een bepaalde interactie met uw supermarkt, ze doorlopen een zogenoemde customer journey. Hun ervaring met uw winkel wordt door deze journey gevormd. Sommige zaken heeft u in de hand, sommige niet. Wij ondersteunen u graag in de onderdelen waar u wél invloed op heeft. Dit doen we door een op maat gemaakt lokaal marketingplan op te stellen. Dit marketingplan delen we op in verschillende touchpoints. Zo kijken we bijvoorbeeld of we een mooie connectie kunnen maken met lokale verenigingen, hoe we uw klanten kunnen belonen met hoge kortingen op A-merken en hoe we uw klanten voorzien van de juiste communicatie op het juiste moment. Al deze mogelijkheden komen samen in een jaarrond plan waarmee u van klanten échte fans kunt maken.

Bekijk onze touchpointroute

Alles onder één dak!

Om dit gehele lokale marketingplan van a tot z te kunnen faciliteren, hebben we een compleet team van specialisten in huis. Door de kennis en ervaring binnen dit team kan het plan dan ook écht tot in de puntjes worden gepersonaliseerd. Van conceptontwikkelaars tot projectmanagers en van social media specialisten tot designers; samen zorgen wij ervoor dat u en uw klanten zo goed mogelijk worden ondersteund. Voor, tijdens en na afloop van een campagne. Zo maken we van uw klanten écht fans van uw supermarkt. En hopelijk u ook fan van ons 😉.

Interesse om bij ons te komen werken?

Check dan snel onze ‘werken bij’ pagina!

Waar mogen we u mee helpen?

Wij staan graag klaar voor al uw vragen! Met onderstaande contactgegevens kunt u gemakkelijk direct bereiken. U kunt natuurlijk ook altijd het contactformulier invullen. We komen dan zo spoedig mogelijk terug op uw bericht!