Een compleet historische ‘What Elst’ campagne

Een totaal historisch thema waar niemand om heen kon. Ontwikkeld rondom de historie van Elst!

Een totaal historisch thema waar niemand omheen kon

Supermarktondernemer John Macleane uit Elst wilde voor de klanten van zijn twee Jumbo supermarkten groots uitpakken. De wens was om een campagne met een lokaal thema op te zetten, waarbij een brede doelgroep zou worden aangesproken. Hiervoor schakelde hij de hulp in van de Local Loyalty Group.

Na een inspirerende sessie werd ervoor gekozen voor een campagne met als thema: de historie van Elst. Op basis van gezamenlijke input, ontwikkelden we een campagne waarbij deze historie op verschillende manieren kon worden verzameld.

Zo konden klanten meesparen voor een luxe verzamelalbum met daarin ruimte voor maar liefst 175 historische plaatjes. Ook ontwikkelden we een unieke lijn van mokken met daarop historische afbeeldingen van Elst én werd er een social media campagne opgezet om de volledige campagne ook online op een creatieve en opvallende manier onder de aandacht te brengen.

In het kort

  • Historisch thema groots uitgepakt
  • Jumbo Macleane met 2 vestigingen
  • Extra activatie door filmpje met look-a-like George Clooney
  • Reuring op de winkelvloer en online via Social Media
  • Extra POS aankleding voor aandacht in de winkel

Een promotievideo met een George Clooney look-a-like maakt de campagne nog wat uitzonderlijker!

Sfeerimpressie op de winkelvloer

historische mokken lokale campagne

De historische mokken met foto’s van het oude Elst zorgen voor veel herkenning bij de klant, wat zorgt voor een leuke verbinding tussen oud & jong.

Medewerkers Jumbo Macleane enthousiast over de spaarcamapgne

Een georganiseerde ruilmiddag als extra activatie bij de verzamelalbums zorgt voor een hoop blije gezichten, ook bij de medewerkers van Jumbo Macleane!

- 3 foto’s waar verschillende POS-uitingen op staan. In de vorm van een roll-up banner, gangborden en stickers.

Extra opgemaakt POS-materiaal om de beleving van de klant nóg beter te maken, en om de herkenbaarheid van de lokale campagne te vergroten.

Deze campagne bij Jumbo Macleane is een groot succes geworden! Naast een mooie omzetstijging is ook het imago van deze ondernemer verbeterd. Hij wordt nu gezien als creatieve spil op gebied van lokale marketing binnen Jumbo supermarkten. Een mooi korte en lange termijn doel!

Wilt u ook een vergelijkbare campagne voor uw winkel?

Bel of mail ons! U kunt natuurlijk ook altijd het contactformulier invullen. Wij komen graag binnen 24 uur met u in contact.