Online zichtbaarheid door advertising

Jumbo Ernst Dijkman versterkt merknaam online in potentieel marktgebied. 

Jumbo Ernst Dijkman heeft Localty gevraagd om mee te denken over de online zichtbaarheid van de winkel. Doordat in het marktgebied veel concurrentie aanwezig is, was het voor deze winkel een uitdaging om zich te onderscheiden van de lokale concurrenten. Bovendien lagen er in het marktgebied ook enorm veel kansen om nieuwe klanten naar de winkel te trekken, waardoor we samen een marketingplan hebben opgesteld.

Dit marketingplan bestond uit het lokaal positioneren van de winkel in het marktgebied d.m.v. content en lokale samenwerking/initiatieven, maar in het plan was ook een belangrijke rol weggelegd voor Social Media advertising om de potentiële klanten op deze manier pro-actief kennis te laten maken wat de winkel te bieden heeft voor de betreffende klant.

Openingscampagne: zondag geopend!

In een relatief traditioneel marktgebied was Jumbo Ernst Dijkman één van de weinige supermarkten die zondag haar deuren geopend had. Dit hebben we o.a. groots uitgelicht door een campagne op te zetten rondom de voordelen van boodschappen doen op zondag. En met succes, want de omzet op zondag is tijdens en na de campagne aanzienlijk gestegen.

Spaaractie extra onder de aandacht door kick-off en social media advertising

Door gezamenlijk een creatieve speurtocht voor de Blijdorp spaaractie te organiseren, hebben we gezorgd dat meer mensen enthousiast werden over de actie en daardoor het succes van de actie groter is geworden. Daarbij hebben we via Social Targeting effectief de juiste doelgroep kunnen bereiken zonder ook maar 1 euro te veel uit te geven aan een doelgroep die toch niet geïnteresseerd is in de betreffende actie. 

Bekijk hier de aftermovie

Lancering lokaal kookboek ‘Smaak van de waard’

Gepromoot in het hele marktgebied

De resultaten

0%
omzetstijging op zondag
0+
deelnemers aan speurtocht
0+
verkochte kookboeken

Ziet u ook veel uitdagingen en kansen in uw marktgebied?

En denkt u dat online daar ook een rol in kan spelen?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken hoe we offline met online kunnen verbinden en door het maken van fans deze klanten ook daadwerkelijk naar de winkel kunnen trekken.