Alle B’tjes helpen bij Proxy Grootzand

Een succesvolle actie om lokale verenigingen te ondersteunen leeft enorm in de gemeente, op Social Media en in de winkel zelf!

Alle B’tjes helpen bij Proxy Grootzand!

‘Hoe kunnen we onze klanten fan maken van onze winkel? Én hen onderdeel maken van het warme hart wat we onze buurt toedragen?’ Dat waren de vragen waar Dieter Van Kerckhove mee aan het spelen was. Hij is continu op zoek om zijn klanten te verrassen en te belonen. Eerder heeft hij samengewerkt met Local Loyalty Group voor de lokale bigshoppers, verjaardagskalender en Sportplaatjes. Dit keer vond hij zijn antwoord in de B’tjes actie: een campagne waarmee hij de lokale verenigingen uit de buurt een hart onder de riem kon steken. Hoe dat verder is verlopen, leest u hieronder!

In het kort

  • Ondersteunen van lokale verenigingen door de B'tjes actie
  • Een sponsorbedrag van €5.000,- is verdeeld onder 19 lokale verenigingen
  • De succesvolle actie zorgde voor veel reuring bij Proxy Grootzand!
  • Extra aandacht door Buurtsuper.be

Hoe werkt de B’tjes actie eigenlijk?

Met de B’tjes actie wordt er geld ingezameld voor lokale (sport)verenigingen. Aan het begin van de actie wordt het te verdelen bedrag benoemd en het aantal deelnemende verenigingen bekend gemaakt. Het te verdelen sponsorbedrag van Proxy Grootzand stond op €5.000,- en in totaal hebben 19 verenigingen zich ingeschreven. En toen… brak het festijn los!

De klanten van Proxy Grootzand ontvingen bij aankoop van €10,- een muntje – een B’tje – welke zij in de koker van hun favoriete vereniging konden stoppen. Hoe meer B’tjes in de koker, hoe hoger het uiteindelijke bedrag wat naar die vereniging gaat. Want… Alle B’tjes helpen!

Wilt u liever kijken dan lezen?

Check dan snel onderstaand filmpje over de actie!

In het filmpje komt Dieter Van Kerckhove aan het woord, samen met één van de lokale verenigingen. Darek & Roy nemen u nog iets verder mee in het verhaal van Local Loyalty Group.

Wat is er gebeurd?

Dat het een onverhoopt succes was in Grembergen en omstreken is een feit! Maar wat zijn de cijfers eigenlijk?

0
lokale verenigingen

zijn verblijdt met een bijdrage door de B’tjes actie.

0
muntjes

zijn verzameld door de klanten van Proxy Grootzand.

0,-
euro

is als sponsorbedrag verdeeld onder de verenigingen.

De samenwerking met LLG is altijd al vlot en correct verlopen, zowel voor spaaracties in het verleden als de recente B’tjes actie. De leveringen gebeuren op tijd, er is voldoende promomateriaal en gedurende de acties wordt er ook voldoende ondersteuning geboden.

Dieter Van Kerckhove - Grembergen (Dendermonde)

Een terugblik op de actie…

De B’tjes actie heeft ontzettend geleefd in Grembergen en omstreken. De klanten van Proxy Grootzand waren erg blij dat zij actief hebben kunnen bijdragen aan het lokale verenigingsleven. Één ding is zeker: het heeft het samenhorigheidsgevoel enorm versterkt! Ook heeft het de lokale betrokkenheid van Proxy Grootzand extra onderstreept, wat zeker bijdraagt aan het opbouwen van een goede klantenrelatie en hen betrokken houden bij de winkel. Tot slot heeft ook de media deze prachtige actie verder opgepakt; Buurtsuper.be heeft bovenstaande video gemaakt en een mooi artikel geschreven. Deze kunt u verder lezen door op onderstaande button te klikken. Op naar een volgend succes!

Lees meer op Buurtsuper.be

Wilt u ook het hart van uw klanten veroveren door een actie voor de lokale verenigingen?

Daar kunnen wij u bij helpen! U kunt ons altijd bellen of mailen om uw vraag aan ons voor te leggen. U kunt natuurlijk ook altijd het contactformulier invullen. Één van onze adviseurs komt graag binnen 24 uur met u in contact.