MyClubStars

Laat lokale spelers stralen in een lokaal stickerboek!

Iedereen kent ze wel, de panini plaatjes van vroeger. Alle grote spelers bij elkaar verzamelen om in een stickerboek te plakken. Een grote rage! Met MyClubStars maakt u de lokale sporters de grote helden van de actie. Door de leden van lokale sportclubs tot de ‘helden’ van de actie te maken, ontstaat bij elke actie een lokale hype die veel huishoudens naar de deelnemende winkels trekt. Wat ooit met voetbal begon, is nu met evenveel succes uitgebreid naar andere sporten zoals hockey, handbal, volleybal, korfbal, basketbal, gymnastiek, waterpolo, honkbal en rugby. Al jarenlang een groot succes en het blijft enorm populair onder leden en fans van lokale clubs, van jong tot oud!

Wat brengt een MyClubStars actie?

Gegarandeerde omzetplus tijdens de actieperiode

Nieuwe klanten door samenwerking met lokale verengingen

Een lokale buzz waar nog weken over gesproken wordt

Een kleine sfeerimpressie

Ontzorging van a tot z

Bij het opzetten van een actie met een lokale vereniging komen best wat zaken kijken. Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander welke stappen hierin ondernomen moeten worden. We ontzorgen u dus graag van het eerste contact met de club tot aan de complete afronding van het project en alles daar tussenin. We investeren graag tijd en aandacht om de actie geheel passend te maken voor uw winkel en de aangesloten vereniging. De mogelijkheden daarin zijn ontzettend breed! Daarnaast zorgen we voor milieuvriendelijke stickerpacks zonder plastic, gepersonaliseerde covers voor ieder gefotografeerd lid en een compleet POS pakket om de actie de juiste attentiewaarde te geven. Alles om er een daverend succes van te maken!

Benieuwd naar andere concepten?

Neem dan een kijkje bij andere relevante concepten!

Wilt u meer informatie over MyClubStars?

Met onderstaande contactgegevens neemt u snel en gemakkelijk contact op met één van onze medewerkers. Wij staan graag voor u klaar! Vult u liever een contactformulier in? Dat kan hiernaast. We komen zo spoedig mogelijk bij u terug!