Local Loyalty Group

Waarom gebundelde kracht werkt!

Waarom deze samenwerking?

De Local Loyalty Group is een nieuwe naam in de markt van lokale promotie. Maar achter die naam schuilen drie samenwerkende bedrijven, die al een behoorlijke bekendheid in deze markt hebben opgebouwd:

  • Tomorrow is al jaren een specialist in lokale plaatjes- en verenigingsacties (denk aan de welbekende voetbalplaatjes);
  • Detail4Retail beschikt over een groot portfolio aan spaaracties van A-merken en lokale acties als bigshoppers en historische mokken;
  • Localty ondersteunt honderden supermarkten met hun sociale media.

Daarmee is het werkterrein genoemd waarop wij dagelijks actief zijn: de supermarktbranche.

De Local Loyalty Group kan door al deze specialismes voor elke supermarkt een compleet en succesvol lokaal promotieplan aanbieden. Supermarkten worden door een vaste contactpersoon binnen de Local Loyalty Group ontzorgd en ondersteund rondom alles wat te maken heeft met lokale marketing. Dit doen wij door middel van het toepassen van de drie B’s: betrekken, belonen en beleven.

Lokale concepten

Binnen de Local Loyalty Group (LLG) willen wij onze kennis en ervaring inzetten om aan supermarktklanten complete programma’s voor lokale promotie en marketing aan te bieden, waarmee winkels op een onderscheidende manier aan klantenwerving en klantenbehoud kunnen doen. Ook werken wij vanuit de Local Loyalty Group aan een goede thematische invulling van promoties. Onze strategische en conceptuele mensen zorgen voor de creatieve en inhoudelijke vertaling van een lokaal idee naar de uiteindelijke toepassing op de winkelvloer.

Scherp aanbod

De te realiseren schaalvoordelen op het gebied van inkoop, productie en logistiek geven onze bedrijven de mogelijkheid om onze diensten en concepten met een interessante tariefstelling te verzorgen. Al met al zijn er op het gebied van loyaliteitsprogramma’s voorbeelden te bedenken waar we u graag bij ondersteunen, maar vooral u en uw klanten mee verrassen.

Content creatie

Onze designers zorgen voor de visuele & interactieve content. Doordat we over een zeer ervaren team beschikken hebben we alles in huis om alle lokale ideeën vorm te geven. Van stickerpacks tot spaarboekjes en van Social media tot het ontwikkelen van POS materialen. 

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Bel ons, of vul het formulier in. Wij komen binnen 24 uur met u in contact.