Local Loyalty Group

Waarom gebundelde kracht werkt!

Samenwerken vanuit gebundelde kracht

Local Loyalty Group is dé partner voor creatieve lokale marketing in de supermarkt branche. Onze visie is duidelijk: wij geloven dat supermarkten succesvol zijn wanneer zij van klanten fans maken. Om dit te realiseren creëren we voor onze klanten een lokaal marketingplan wat geheel is afgestemd op zijn/haar winkel, waarmee hij/zij van A tot Z wordt ontzorgd. Alle verschillende aspecten binnen onze groep komen in dit lokaal marketingplan aan bod. Wat kunt u van welke specialist binnen LLG verwachten? Wij leggen het graag hieronder aan u uit.

Local loyalty group

Wie zijn we?

Betrekken, belonen en beleven. Daar draait het om in ons lokale marketingplan. De 5 bedrijven met ieder eigen specialisaties zorgen voor een uniek aanbod.

Lokale concepten

Binnen de Local Loyalty Group (LLG) willen wij onze kennis en ervaring inzetten om aan supermarktklanten complete programma’s voor lokale promotie en marketing aan te bieden, waarmee winkels op een onderscheidende manier aan klantenwerving en klantenbehoud kunnen doen. Ook werken wij vanuit de Local Loyalty Group aan een goede thematische invulling van promoties. Onze strategische en conceptuele mensen zorgen voor de creatieve en inhoudelijke vertaling van een lokaal idee naar de uiteindelijke toepassing op de winkelvloer.

Scherp aanbod

De te realiseren schaalvoordelen op het gebied van inkoop, productie en logistiek geven onze bedrijven de mogelijkheid om onze diensten en concepten met een interessante tariefstelling te verzorgen. Al met al zijn er op het gebied van loyaliteitsprogramma’s voorbeelden te bedenken waar we u graag bij ondersteunen, maar vooral u en uw klanten mee verrassen.

Content creatie

Onze designers zorgen voor de visuele & interactieve content. Doordat we over een zeer ervaren team beschikken hebben we alles in huis om alle lokale ideeën vorm te geven. Van stickerpacks tot spaarboekjes en van Social media tot het ontwikkelen van POS materialen. 

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Bel ons, of vul het formulier in. Wij komen binnen 24 uur met u in contact.