Delhaize discovery days 2023: wij waren erbij als nieuwe partner!

Avatar foto
Geschreven door Miloe Deenen
19-06-23

Ieder jaar organiseert Delhaize een beurs voor alle filiaalleiders en zaakvoerders van hun formule. Deze beurs wordt de Discovery days genoemd. Op deze beurs worden verschillende leveranciers en partners uitgenodigd om vernieuwingen in het assortiment te presenteren aan de bezoekers. Dit jaar zijn wij ook uitgenodigd op dit evenement, gezien we onze samenwerking met Delhaize aan het versterken zijn om ‘lokale verankering’ terug te brengen in het winkelbeeld. Een grote eer om bij dit evenement aanwezig te mogen zijn!

Van dinsdag 13 t/m donderdag 16 juni hebben we in Brussel op deze beurs ons bedrijf mogen presenteren. We ontvingen talloze positieve reacties; van herkenning van bestaande klanten tot verbazing van bezoekers, waar we nog niet eerder zaken mee hebben gedaan. Vooral voor de Waalse bezoekers ging er een wereld voor ze open. Het was ontzettend bijzonder om als partner zoveel leuke gesprekken met zaakvoerders en filiaalleiders over lokale verankering te voeren in het Nederlands als in het Frans. We hebben de afgelopen tijd een mooie eerste stap gezet in Wallonië, maar tijdens dit evenement hebben we zaakvoerders nóg specifieker kunnen laten zien hoe zij hun lokale marketing kunnen verbeteren en welke rol wij hierin voor hen kunnen spelen. Dat geeft energie aan de kant van de bezoeker, maar ook vooral binnen het team. En dat enthousiasme werkt aanstekelijk, dus we kunnen niet wachten om hier verder op door te pakken!

De Delhaize Discovery Days 2023 was in onze ogen een groot succes! We hebben inspiratie opgedaan, tips ontvangen en fijne contacten gelegd voor de toekomst. We willen daarom ook Delhaize bedanken voor deze kans om onze visie op lokale marketing met de bezoekers te delen. We kijken uit naar een mogelijke volgende editie, waarin we nog meer mensen hopen te inspireren met lokale verankering!

Reacties

Reacties zijn gesloten.

Wilt u meer informatie over onze diensten?

Laat het ons vooral weten, we helpen u graag verder! Bel ons, of vul het formulier in. Wij komen binnen 24 uur met u in contact.

    Blijf nog even hangen er is nog meer te lezen