Detail4Retail neemt de bedrijven Tomorrow en Localty over!

Avatar foto
Geschreven door Miloe Deenen
16-06-21

Na een intensieve samenwerking binnen de Local Loyalty Group hebben de bedrijven elkaar gevonden in een definitieve samenwerking d.m.v. een overname. Detail4Retail, Tomorrow en Localty blijven ieder onder hun eigen naam naam opereren in de markt, maar vormen samen de Local Loyalty Group.

Door de overname kan de Local Loyalty Group voor elke supermarkt een compleet en succesvol lokaal promotieplan aanbieden. Supermarkten worden door een vast contactpersoon binnen de Local Loyalty Group ontzorgd en ondersteund rondom alles wat met lokale marketing en promotie te maken heeft via de 3 B’s: betrekken, belonen en beleven.

 

Detail4Retail: specialist in (lokale) spaarcampagnes

Via de acties van Detail4Retail kunnen de klanten in een supermarkt beloond worden aan de hand van unieke spaarprogramma’s. Detail4Retail hanteert het principe “investeren in mooie mensen en mooie merken”, waardoor het aanbod altijd actueel en verrassend is.

Tomorrow: specialist in lokale promoties voor supermarkten

De acties van Tomorrow spelen in op de lokale betrokkenheid van een supermarkt, waarbij lokale promoties worden opgezet rondom een bepaald thema of lokale samenwerking (met o.a. samenwerking). Door deze opzet zijn de acties van Tomorrow altijd zeer succesvol en betrekken ze de klant bij de supermarkt. Dit zorgt voor een hogere aantal (nieuwe) klanten en daardoor ook altijd een hogere omzet op de winkelvloer. 

Localty: specialist in online marketing

Nu dat klanten steeds minder loyaal zijn aan een supermarkt en ook makkelijker hun boodschappen online bestellen, is het nog belangrijker om de band met de lokale klant te versterken. Door pro-actief via online media de klant te bereiken en informeren/enthousiasmeren is het mogelijk om deze (potentiële) klanten ook te activeren naar de supermarkt. Localty zorgt met haar unieke aanpak, specialisme en unieke acties dat u op deze manier het maximale (online en offline) uit uw supermarkt haalt.

Reacties

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Tomorrow, Localty en Detail4Retail: specialist in hun eigen vakgebied!

Onze specialisten komen graag bij u langs om te kijken waar de mogelijkheden voor uw winkel liggen en zullen onderling weer contact met elkaar leggen om het maximale uit uw lokale marketing- en promotieplan te halen.

    Blijf nog even hangen er is nog meer te lezen