Tomorrow kiest voor duurzame stickerpacks!

Avatar foto
Geschreven door Miloe Deenen
16-06-21

Na verschillende verzoeken vanuit lokale ondernemers is Tomorrow overgestapt van plastic flowpacks naar duurzame stickerpacks. Hierdoor biedt Tomorrow nu standaard een duurzame uitvoering van hoge kwaliteit die zowel door de klant als ondernemers erg wordt gewaardeerd. 

“Onze verpakkingen van de stickers zijn duurzaam en voorzien van een FSC-keurmerk. Het FSC-keurmerk geeft de zekerheid dat de grondstof voor (onder meer) het papier en papierproducten afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. De grondstof (pulp) is niet afkomstig uit bos met hoge natuurwaarden (‘oerbos’) en ook niet uit plantages waarvoor tropisch regenwoud heeft moeten wijken. Het keurmerk beoordeelt de herkomst van de grondstof van papier en papierproducten.”

De nieuwe stickerpacks bieden, naast een duurzaam alternatief, nog meer voordelen. Doordat de stickers zowel op de voor- als achterkant bedrukt kunnen worden, is er op deze manier ook extra ruimte beschikbaar voor directe communicatie over de actie en promotie ten behoeve van de supermarkt. Het meest trots zijn we nog op het feit dat we het, samen met onze partners, voor elkaar hebben gekregen om de kostprijs van zo’n stickerpack op een vergelijkbaar niveau te brengen als een flowpack. Zo dragen we samen een steentje bij aan het beschermen van het milieu.

Reacties

Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Leon
Leon
2 jaren geleden

Maatschappelijk verantwoord ondernemen!

Ook gebruik maken van deze duurzame optie voor uw lokale plaatjesactie?

Wij laten u graag in een persoonlijk gesprek het verschil zien tussen de opties en bieden u altijd een vrijblijvende en concurrerende offerte aan, zodat u ook deze duurzame oplossing serieus als optie kan beschouwen.

    Blijf nog even hangen er is nog meer te lezen