Een goede voorbereiding op het WK is het halve werk!

Avatar foto
Geschreven door Miloe Deenen
15-08-22

Wauw, 2 keer knipperen en de zomer is voorbij… Gelukkig kunnen we nog even genieten van de zomer, al komen we steeds dichterbij het einde van het jaar. In november staat het WK te wachten. Iets waar veel Nederlanders naartoe leven! Vanaf 21 november barst het WK geweld los en juichen we onze Oranje leeuwen (of Rode Duivels) naar de winst! Althans, dat hopen we natuurlijk… Om dit spektakel naar de winkelvloer te brengen, hebben we een aantal WK-concepten ontwikkeld. Hierbij presenteren we graag een greep uit de mogelijkheden!

WK-krasactie: scoor & win!

Kraskaarten zijn en blijven een spannend spelletje om aan mee te doen. De drempel is ook erg laag óm eraan mee te doen, wat tot een hoge doorloop leidt. Vanaf nu kunt u uw klanten trakteren op deze actie, geheel verzorgd in het WK-thema! Het is dus een offline actie op de winkelvloer, die verder online ondersteund kan worden.
Er zit ook een toffe opbouw in de actie. Wanneer iemand één voetbal krast, winnen ze een prijs. Bij het krassen van een hattrick (3 voetballen) maakt de klant ook nog eens kans op één van de hoofdprijzen! De klanten met een hattrick kunnen worden uitgenodigd om naar de finaledag te komen aan het einde van de actie.
Deze finaledag kan op verschillende manieren georganiseerd worden: een kleine, korte loting om de grote winnaar bekend te maken óf een groots evenement met een uitreiking, spelletjes en een wedstrijd op een groot scherm! Dit is natuurlijk ook afhankelijk van het prijzenpakket en het budget. Wij adviseren u graag over de passende vorm.

XXL WK-poule met uw klanten

Naast een offline optie, hebben we natuurlijk ook een online WK-actie in het leven geroepen. Met deze XXL WK-poule kunt u uw klanten uitnodigen om mee te doen met de WK-poule van uw supermarkt! Zij kunnen met deze actie individueel of als straat/buurt strijden tegen andere klanten van uw winkel. Dit zal een zeer positieve impact hebben op de samenhorigheid van uw klanten! Met deze XXL WK-Poule kunnen uw klanten inloggen op de online omgeving om de uitslagen van de wedstrijden te voorspellen. Voor de aanvang van deze actie, worden er deelnamekaarten uitgedeeld worden met een unieke code. Zo kan iedereen zijn/haar eigen inlog beheren.
De grote winnaar ontvangt aan het einde van de actie een mooie prijs. Hierin kunt u ook variëren met de uitreiking, zoals bij de WK-krasactie. Voor ieders wat wils!

WK wedstrijdschema kaartjes

Tot slot hebben we een actie wat een echt weggevertje is voor uw klanten. Een goed voorbeeld van ‘boter bij de vis’! Met deze WK wedstrijdschema kaartjes geeft u een visitekaartje van uw winkel weg aan uw klanten. Op deze manier bent u tijdens het WK altijd zichtbaar en binnen handbereik van uw klanten. Het kaartje kan gepersonaliseerd worden met uw logo en contactgegevens. Zo houdt de klant de referentie met uw winkel!

 

We zijn blij dat we deze acties hebben kunnen toevoegen aan ons portfolio. Op deze manier kunnen we uw supermarkt nóg beter ondersteunen tijdens deze periode en er echt een Oranje feest van maken!

Reacties

Reacties zijn gesloten.

Wilt u meer weten over deze WK acties?

Dan mag u natuurlijk altijd een berichtje achterlaten in het contactformulier. Wilt u liever meteen contact? Dan kunt u bellen met uw persoonlijke accountmanager of Support via +31 (0)85 076 2332. We helpen u graag vooruit!

    Blijf nog even hangen er is nog meer te lezen