Wij zijn verhuisd!

Avatar foto
Geschreven door Miloe Deenen
01-09-21

Na een aantal maanden wachten is het nu toch echt zover… Vanaf deze week zijn we officieel verhuisd naar Breda! We hebben ons prachtige kantoor in Rotterdam leeggeruimd en afscheid genomen met een lach en een traan. Nu gaan we in Breda aan de slag, waar de collega’s van Tomorrow, Detail4Retail en Localty verder gaan samenwerken onder de vlag van de Local Loyalty Group!

De integratie van de Local Loyalty Group gaat met deze verhuizing ook verder vorm krijgen. Het is spannend om deze volgende stap te zetten, al kijken we er met veel enthousiasme naar uit! Het kantoor begint beetje bij beetje onze gezamenlijke energie te dragen. In de komende weken zullen we hier, tussen onze werkzaamheden door, nog lekker mee bezig blijven. Een mooie volgende stap dus in de samenkomst van de 3 lokale marketing specialisten in de markt!

Aan de Spoorstraat 200 in Breda zullen wij kantoor gaan houden, wat eveneens het bezoekadres zal zijn voor relaties. Het warehouse is verhuisd naar Tilburg, aan de Hectorstraat 17 wel te weten. Aangezien dit de locatie is van het warehouse van Detail4Retail, leek het ons alleen maar handig om deze samen te voegen. Dan kunnen we ook hier onder één dak gaan opereren.

Wanneer het kantoor helemaal klaar is en iedereen zijn/haar plekje heeft gevonden, zullen we nog een nieuwe verhuisupdate geven. Altijd leuk om een blik achter de schermen te laten zien! To be continued…

Reacties

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Tomorrow, Localty en Detail4Retail: specialist in hun eigen vakgebied!

Onze specialisten komen graag bij u langs om te kijken waar de mogelijkheden voor uw winkel liggen en zullen onderling weer contact met elkaar leggen om het maximale uit uw lokale marketing- en promotieplan te halen.

    Blijf nog even hangen er is nog meer te lezen