Carnaval 2024: Bent u er al klaar voor?

Avatar foto
Geschreven door Miloe Deenen
27-06-23

Speciale dagen en momenten zijn altijd een goede inspiratiebron voor (nieuwe) concepten. Inhaken op de actualiteit, zeggen we dan! Wat ieder jaar een topper blijft, is toch wel Carnaval. Althans, in het zuiden van Nederland en in Vlaanderen. Met Carnaval 2024 in het vooruitzicht, zijn we weer op zoek gegaan naar nieuwe manieren om uw klanten te verrassen en aan uw supermarkt te binden als échte fans. Dit jaar hebben we dus weer een aantal themaconcepten voorbereid: een aantal bestaande succesvolle campagnes, maar ook 2 nieuwkomers. We lopen ze hieronder één voor één even langs. Leest (of beter: feest) u mee?

Carnaval verzamelalbum

Voor de jonge en jong van geest biedt ons Carnaval verzamelalbum een interactieve manier om deel te nemen aan de festiviteiten. Met een breed scala aan te verzamelen stickers voor in het verzamelalbum, kunnen uw klanten hun boodschappen elke keer weer leuker maken. In het verzamelalbum kunnen stickers van bijvoorbeeld populaire Carnaval-personages, lokale tradities en kleurrijke kostuums terugkomen. Geef bij iedere €11,11 een stickerpack weg en plakken maar! Door deze ‘boter bij de vis’ campagne vergroot u de betrokkenheid van uw klanten bij uw winkel en kunt u uw lokale betrokkenheid laten zien. Een gegarandeerd succes met een mooie omzetstijging!

Carnaval Pins

Voor de liefhebbers van accessoires en verzamelobjecten bieden onze Carnaval Pins een stijlvolle en trendy manier om Carnaval te vieren. Deze opvallende pins met unieke ontwerpen kunnen door uw klanten worden verzameld en gedragen op hun kleding, tassen of hoeden. Met Carnaval Pins brengt u een vleugje persoonlijke stijl en feestvreugde in uw supermarkt. Daarnaast zal uw winkel tijdens deze feestdagen met trots gepromoot worden als persoonlijke onderscheiding op de carnavalsoutfit!

Carnaval Bigshopper

Voor de praktische Carnaval-gangers bieden onze Carnaval Bigshoppers de ideale oplossing voor het vervoeren van boodschappen in stijl. Deze kleurrijke, herbruikbare tassen zijn voorzien van een vrolijke Carnaval-tekening mét lokale elementen! De shoppers zijn niet alleen functioneel, maar ook een leuke herinnering aan dit feestelijke evenement. Hiermee laat u zien dat uw supermarkt betrokken is bij de lokale tradities en duurzaamheid!

Carnaval Puzzel

Voor degenen die van uitdagingen houden, biedt onze Carnaval Puzzel een leuke en vermakelijke activiteit. De puzzel bevat een kleurrijk Carnaval-thema met lokale elementen van de verschillende Carnavalsverenigingen! Het voordeel van de puzzel is dat deze niet alleen tijdens Carnaval wordt gebruikt, maar vooral ook in de donkere dagen daarna. Én in de winterperiode die daar achteraan komt. Het blijft dus een terugkerend object binnen het huishouden, waaraan uw supermarkt geassocieerd zal blijven. Een perfect voorbeeld van neuromarketing: door het herhaaldelijk zien van uw winkel op de puzzel, zal de bereidheid om terug te gaan hiernaar groter zijn. Zo versterkt u dus de band met uw klanten en creëert u een positieve buzz rondom Carnaval.

Carnaval Heuptasjes

Op z’n Brabants zeggen we dan: lest best! Voor degenen die graag hun handen vrij willen hebben tijdens het Carnaval, bieden onze Carnaval Heuptasjes de perfecte oplossing. Deze compacte tasjes met lokale Carnaval-motieven zijn ideaal voor het veilig opbergen van persoonlijke spullen zoals telefoons, sleutels en geld. Trakteer uw klanten op deze praktische accessoires, zodat zij ongeschonden de Carnaval doorkomen!

Weet u al waarmee u uw klanten gaat trakteren? 

Met deze verschillende Carnaval concepten weten we zeker dat u uw klanten kunt betrekken bij de festiviteiten én tegelijkertijd uw supermarkt laten opvallen. Bied een unieke en plezierige ervaring die de betrokkenheid vergroot en het gevoel van gemeenschap versterkt. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze concepten en hoe u ze kunt implementeren in uw supermarkt. Laten we samen Carnaval 2024 onvergetelijk maken!

Reacties

Reacties zijn gesloten.

Kunnen wij u adviseren in het beste Carnaval-concept?

Laat het ons vooral weten, we helpen u graag verder! Bel ons, of vul het formulier in. Wij komen binnen 24 uur met u in contact.

    Blijf nog even hangen er is nog meer te lezen