Een nieuwe toevoeging op Scodi: Klanttevredenheidsonderzoek!

Avatar foto
Geschreven door Miloe Deenen
14-07-23

Natuurlijk staan we niet stil met de ontwikkelingen, aangezien de markt ook niet blijft stilstaan. We hebben dus een nieuwe toevoeging geïntroduceerd voor Scodi, namelijk: het uitvoeren van klanttevredenheidsonderzoeken. Deze toevoeging stelt u in staat om, naast het uitgeven van zegels en stickerpacks, waardevolle inzichten te verkrijgen over de tevredenheid van klanten en lokale marketinginspanningen te optimaliseren zonder extra personeel in te zetten. Een van de belangrijkste voordelen van het klanttevredenheidsonderzoek op Scodi is het actuele inzicht dat het biedt op basis van specifieke thema’s waar klanten feedback over geven. Hierdoor kunt u als ondernemer direct inspelen op de behoeften en wensen van uw klanten. De resultaten van de pilot die onlangs is uitgevoerd bij PLUS Leersum tonen de waarde van deze nieuwe functionaliteit aan. We nemen u hier graag in mee.

De eerste test pilots

Bij verschillende winkels hebben we test pilots gedraaid. Één van deze supermarkten was PLUS Leersum. Gedurende een periode van twee weken hebben maar liefst 623 klanten hun mening gegeven over vijf verschillende onderwerpen. Elk onderwerp werd vertegenwoordigd door één vraag, die voortdurend rouleerde zodat klanten slechts één vraag hoefden te beantwoorden.

De resultaten van het onderzoek hebben interessante inzichten opgeleverd. Uit de gegevens blijkt dat klanten over het algemeen het minst tevreden zijn over de beschikbaarheid van producten, met een gemiddelde beoordeling van 7,0. Daarentegen zijn klanten het meest tevreden over de kwaliteit van de winkel, met een gemiddelde beoordeling van 8,2. Over het algemeen waarderen klanten hun bezoek aan de winkel met een solide score van 7,7.

Via het online dashboard zijn de resultaten realtime inzichtelijk. Zo kunnen de resultaten dus ook teruggebracht worden naar microniveau en per dag worden gemeten. Op basis daarvan kan het team op de juiste manier bijgestuurd worden.

Meer weten over Scodi?

Met het klanttevredenheidsonderzoek op Scodi kunt u een krachtige tool in handen krijgen om de lokale marketinginspanningen op de winkelvloer te verbeteren en te reageren op de behoeften van uw klanten. Deze nieuwe functionaliteit komt op een mooi moment, nu servicebalies in winkels worden geherstructureerd of zelfs verdwijnen. Door Scodi multifunctioneel in te zetten, kunt u de klanttevredenheid verhogen en een sterke klantenbinding creëren, zonder extra personeel in te zetten.

Mocht u meer willen lezen over Scodi, dan kunt u in dit artikel de eerste introductie van Scodi terugvinden en in dit artikel de eerste resultaten op de winkelvloer. Veel leesplezier en tot de volgende update!

Reacties

Reacties zijn gesloten.

Wilt u meer informatie over Scodi?

Laat het ons vooral weten, we staan u graag te woord! U kunt ons altijd bellen of mailen via onderstaande gegevens, of vul het formulier in. Wij komen binnen 24 uur met u in contact.

    Blijf nog even hangen er is nog meer te lezen