Eerste weken zijn voorbij!

Avatar foto
Geschreven door Miloe Deenen
04-11-21

Inmiddels zitten wij samen met Localty en Tomorrow alweer 10 weken op ons nieuwe kantoor in Breda. De hoogste tijd om een kijkje achter de schermen te geven en samen terug te blikken op wat wij hier de afgelopen weken al voor leuks hebben gedaan!

Op vrijdag 17 september trapten we af met een speurtocht die in het teken stond van Breda ‘Ontdekken & Beleven’. De collega’s kregen een schatkaart mee, die de locaties van de verschillende zegels weergaf. Welke groepje vond zijn weg door Breda en had zijn spaarkaart als eerste vol?…

Vervolgens was het op 7 oktober tijd voor de eerste kwartaalupdate vanuit de Local Loyalty Group. Het MT praatte ons bij over alle nieuwe ontwikkelingen binnen LLG, zodat alle neuzen dezelfde kant op stonden. Bij de groei die we met zijn allen meemaken hoort immers ook een duidelijke blik op de horizon, zodat we weten waar we met z’n allen naartoe werken!

Donderdag 28 oktober vond er wederom een Salesmeeting plaats, waarin de collega’s van Conceptontwikkeling het Sales team op de hoogte bracht van onze nieuwste concepten. Ook Sandra Ysbrandy kwam hierbij een kijkje nemen om haar spaarcampagne nog eens goed uit te lichten. Natuurlijk praatte ze ons ook even bij over haar avontuur tijdens Expeditie Robinson 😉

En vrijdag 29 oktober was het dan tijd voor onze eerste WOOF de pubquiz! Een pubquiz waarbij ‘Integreren kun je leren’ centraal stond en de naam ‘Welkom Op Ons Feestje (WOOF)’ al een beetje verklapt hoe gezellig het die avond is geworden.

Op naar de laatste weken van het jaar!

Reacties

Reacties zijn gesloten.

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Bel ons, of vul het formulier in. Wij komen binnen 24 uur met u in contact.

    Blijf nog even hangen er is nog meer te lezen