Buurt Prijzen Festival

Samen met de buurtbewoners een feestje bouwen?

Dat kan met het Buurt Prijzen Festival! Het is de perfecte actie om potentiële postcodegebieden te bereiken. Trakteer uw klanten op geweldige prijzen en maak ze fan van uw winkel!
Tijdens de actie is het niet alleen een prijzenfestival; aan het einde reikt u de grote ‘Buurt Prijzen Festival Hoofdprijs’ uit, waarbij een X-bedrag wordt verdeeld over een winnende straat. Gegarandeerd feest en gezelligheid op de winkelvloer!
Wilt u weten hoe de actie precies werkt? Lees snel verder.

Wat kunt u bereiken met het Buurt Prijzen Festival?

Bereiken van potentiële postcodegebieden

Plezier en beleving op de winkelvloer

Het hele jaar door inzetbaar

Voorbeelden op de winkelvloer

Hoe werkt het Buurt Prijzen Festival?

1

Klanten ontvangen bij een minimale besteding van een X-bedrag aan boodschappen een unieke activatiecode waarmee ze online een lot kunnen activeren.

2

Met het ontvangen voucher, dat bestaat uit hun eigen postcode + volgnummer, maken ze kans op mooie individuele en buurtprijzen.

3

Aan het einde van de actie wordt de Buurt Prijzen Festival Hoofdprijs uitgereikt, een X-bedrag aan winkeltegoed dat wordt verdeeld onder de loten uit de winnende straat.

Benieuwd naar andere concepten?

Neem dan een kijkje bij andere relevante concepten!

Wilt u meer informatie over het Buurt Prijzen Festival?

Met onderstaande contactgegevens neemt u snel en gemakkelijk contact op met één van onze medewerkers. Wij staan graag voor u klaar! Vult u liever een contactformulier in? Dat kan hiernaast. We komen zo spoedig mogelijk bij u terug!