Bingo

What’s the lucky number?

BINGOOOOO! Een klassiek spel met een frisse twist. Een leuke actie waardoor zowel jong als oud kunnen deelnemen aan een uniek evenement op de winkelvloer en online. Een valse bingo? Dat betekent een liedje zingen bij de servicebalie.

Benieuwd naar de exacte werking van de Bingo? Lees snel verder.

Wat kunt u bereiken met Bingo?

Hoge interactie op social media kanalen

Plezier en beleving op de winkelvloer

Toename van het aantal winkelbezoeken

Voorbeelden op de winkelvloer

Hoe werkt de Bingo?

1

Bij een besteding van X-bedrag aan boodschappen ontvangen klanten één unieke bingokaart. Hoe vaker de klant boodschappen doet, hoe meer bingokaarten ze ontvangen, en dus meer kans maken op het winnen van leuke prijzen met volle bingokaarten.

2

Elke dag worden de getrokken bingonummers bekendgemaakt. Als een getrokken nummer op de ontvangen bingokaart staat, kan de klant dit nummer afstrepen. De bingonummers worden eerst in de winkel bekendgemaakt om het winkelbezoek te stimuleren. 's Avonds worden de nummers ook op Facebook gedeeld, wat zorgt voor extra volgers.

3

Een volle kaart? Dan kan de klant een prijs ophalen in de supermarkt. Onder alle volle bingokaarten wordt aan het einde van de actie ook nog een grote hoofdprijs verloot. Dit is mogelijk doordat klanten hun naam en telefoonnummer invullen op de volle bingokaart bij inlevering.

Benieuwd naar andere concepten?

Neem dan een kijkje bij andere relevante concepten!

Wilt u meer informatie over Bingo?

Met onderstaande contactgegevens neemt u snel en gemakkelijk contact op met één van onze medewerkers. Wij staan graag voor u klaar! Vult u liever een contactformulier in? Dat kan hiernaast. We komen zo spoedig mogelijk bij u terug!