De geheime code

Ontdek het mysterie met de geheime code van…

Een mysterieuze surprise box is onlangs in uw supermarkt gearriveerd en het is tijd om de nieuwsgierigheid van uw klanten te prikkelen. Op de winkelvloer staat een kist met een groot cijferslot en de uitdaging is simpel: kraak de code en ontdek wat erin zit!
Dit verrassende concept op de winkelvloer biedt niet alleen een ideale looptijd van 2-3 weken, maar creëert ook een rumoer in uw supermarkt. Bovendien zorgt het voor boeiende online content, waardoor uw winkel niet alleen in de fysieke wereld, maar ook online tot leven komt. Ontdek samen met Local Loyalty Group de kracht van De geheime code en maak van elke winkelervaring een avontuurlijk spektakel!

Wat kunt u bereiken met de geheime code?

De mysterieuze surprise box met een cijferslot wekt nieuwsgierigheid en spanning op

Uw klanten worden actief betrokken bij het kraken van de code

De online actiewebsite zorgt voor een originele en boeiende digitale ervaring

Hoe werkt de geheime code?

1

Bij elke aankoop vanaf X euro ontvangt de klant een exclusieve codecombinatie.

2

Bezoek de speciale actiewebsite en voer de codecombinatie in. Ontdek meteen of de codecombinatie correct is en of er een prijs is gewonnen.

3

Bij een gewonnen prijs ontvangt de klant een voucher per e-mail.

Benieuwd naar andere concepten?

Neem dan een kijkje bij andere relevante concepten!

Wilt u meer informatie over de geheime code?

Met onderstaande contactgegevens neemt u snel en gemakkelijk contact op met één van onze medewerkers. Wij staan graag voor u klaar! Vult u liever een contactformulier in? Dat kan hiernaast. We komen zo spoedig mogelijk bij u terug!