Buurtbattle

Wie gaat bij u in de buurt de battle aan?

Uw klanten gaan met elkaar de strijd aan: ze proberen samen zoveel mogelijk punten te behalen om de buurtbattle te winnen. Heeft een specifieke straat de meeste punten verzameld door boodschappen te doen en mee te doen aan online challenges? Dan winnen de klanten in die straat prachtige straatprijzen. Daarnaast zijn er natuurlijk ook geweldige individuele prijzen te winnen!

Benieuwd naar de exacte werking van de actie? Lees snel verder.

Wat kunt u bereiken met de Buurtbattle?

Versterking van lokale betrokkenheid

Bereiken van potentiële postcodegebieden

Krachtige online activatie

Voorbeelden op de winkelvloer

Hoe werkt de Buurtbattle?

1

Bij een besteding van X-bedrag of meer aan boodschappen ontvangt men een kanskaart met een unieke code die online geactiveerd kan worden. Elke code vertegenwoordigt een ander aantal punten, wat de competitie tot het einde toe spannend maakt.

2

Daarnaast zijn er online mogelijkheden om punten te verdienen door deel te nemen aan uitdagingen. Denk bijvoorbeeld aan het taggen van uw favoriete buurman of het insturen van een foto van het mooiste plekje in de straat.

3

Als een straat zich in de top 3 plaatst, winnen ze een fantastische prijs. Denk aan een compleet verzorgde buurtbarbecue of appeltaart voor ieder huishouden. Bovendien worden er individuele prijzen uitgereikt aan de meest enthousiaste deelnemers.

Benieuwd naar andere concepten?

Neem dan een kijkje bij andere relevante concepten!

Wilt u meer informatie over de Buurtbattle?

Met onderstaande contactgegevens neemt u snel en gemakkelijk contact op met één van onze medewerkers. Wij staan graag voor u klaar! Vult u liever een contactformulier in? Dat kan hiernaast. We komen zo spoedig mogelijk bij u terug!