Hamersma glazen

Hoogwaardige glazen collectie van kristalglas

Een bewezen favoriet binnen loyalty om door uw klanten bij elkaar te laten sparen, maar dan in een nieuw jasje! Namelijk een glazen collectie die wordt aanbevolen door Harold Hamersma. Ofwel, de Grote Hamersma Selectie! De glazen zijn vervaardigd uit kristalglas en hebben een laser gesneden, fijne mondrand. Daarnaast liggen de glazen prettig in de hand en kunnen ze tegen een stootje.

Hamersma is onder meer de vaste wijnschrijver van NRC Handelsblad en Het Parool en heeft al zo’n 30 wijnboeken geschreven. Ook verschijnt hij regelmatig op televisie, onder meer met zijn eigen programma op kookzender 24Kitchen. Daarnaast is de kans groot dat veel wijnen bij u in het schap ook door Hamersma zijn gekeurd en zijn opgenomen in De Grote Hamersma; de meest complete en actuele online wijngids van Nederland. Een bekend figuur voor de fijnproevers dus!

Lokale doorvertaling & extra activatie

Om de actie extra te activeren kunt u bijvoorbeeld een online actie opzetten voor uw volgers. Wie deelt de leukste foto van een vrijdagmiddagborrel? Of wie kan er wel een nieuw setje glazen gebruiken? Daarnaast is het ook mogelijk om op aanvraag een samenwerking met Hamersma zelf aan te gaan. Zo kunt u een winactie opzetten, waarbij de winnaar een wijnproeverij kan winnen, die door Hamersma zelf gegeven wordt! Ook lokaal kunt u samenwerken met een restaurant en een plaatselijke sommelier uitnodigen voor een wijnproeverij met bijpassende hapjes. En heeft u in uw winkel ook een aparte slijterij? Dan is deze campagne natuurlijk mooi te combineren!

Benieuwd naar andere concepten?

Neem dan een kijkje bij andere relevante concepten!

Wilt u meer informatie over Hamersma glazen?

Met onderstaande contactgegevens neemt u snel en gemakkelijk contact op met één van onze medewerkers. Wij staan graag voor u klaar! Vult u liever een contactformulier in? Dat kan hiernaast. We komen zo spoedig mogelijk bij u terug!