Lagostina bestek

Trakteer uw klanten op een smaakvolle ervaring met Italiaans tafelen

Met deze exclusieve beloningscampagne kunt u uw klanten trakteren op hoge kortingen voor het elegante Italiaanse designbestek van Lagostina. Of uw klanten gepassioneerde thuiskoks zijn of gewoon houden van gezellige diners met dierbaren, dit bestek past bij vrijwel elk servies en voegt een vleugje Italiaanse finesse toe aan hun tafelsetting. Bovendien bevat ons assortiment een speciaal kinderbestek, zodat zelfs de jongste gasten kunnen genieten van een heerlijke maaltijd. Perfect dus voor dagelijks gebruik én speciale gelegenheden. Maakt u een ware culinaire beleving van de tafelmomenten van uw klanten? Buon appetito!

Lokale doorvertaling & extra activatie

Wilt u uw klanten het bestek van Lagostina écht laten ervaren? Dek dan een mooie tafel in op uw winkelvloer, zodat uw klanten de bestekitems kunnen bekijken en voelen. Wilt u uw klanten écht trakteren op prachtige tafelmomenten? Organiseer dan een winactie met een lokaal stylingbureau die uw klanten de laatste tips en tricks geeft om een mooie tafelsetting te creëren. Wilt u echt helemaal uitpakken? Dan kunt u de winnaar van de winactie een reisje naar Italië cadeau doen. Bellissima!

Benieuwd naar andere concepten?

Neem dan een kijkje bij andere relevante concepten!

Wilt u meer informatie over de lokale mokken?

Met onderstaande contactgegevens neemt u snel en gemakkelijk contact op met één van onze medewerkers. Wij staan graag voor u klaar! Vult u liever een contactformulier in? Dat kan hiernaast. We komen zo spoedig mogelijk bij u terug!