Tefal messen

Trakteer uw klanten op vlijmscherpe kortingen

Iedereen kent het merk Tefal: het is een gevestigde orde in de maatschappij die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. We zijn dan ook erg blij dat we een samenwerking met dit mooie merk hebben mogen opzetten. Zo kunt u uw klanten trakteren op een hoogwaardige serie keukenmessen van Tefal! Laat uw klanten genieten van optimale snij-ervaringen met deze messen, welke een lange levensduur hebben door het roestvrijstalen materiaal. Met soft-touch handgrepen en verbeterde ergonomie voor een gemakkelijke en natuurlijke grip zijn dit uitstekende hulpmiddelen voor elke keukenliefhebber. Deze veelzijdige 8-delige collectie bevat alles wat uw klanten nodig hebben voor perfect hakken, snijden en nog veel meer. Beloon uw klanten met hoge kortingen op de Tefal messenset!

Lokale vertaling & extra activatie

Wanneer uw klanten sparen voor de Tefal messen in uw winkel, dan wilt u natuurlijk ook dat ze deze blijven gebruiken, toch? Zoek dan een samenwerking op met een lokale messenslijper en bied uw klanten een korting aan voor een slijpservice. U kunt er natuurlijk ook een winactie van maken en een gratis slijpservice aanbieden. Zo kunt u een andere lokale ondernemer ook op de kaart zetten en helpen met zijn of haar business. Wilt u liever meer reuring op de winkelvloer? Regel dan een messendemonstratie. Zet een stand op waar klanten verschillende Tefal messen kunnen uitproberen door verschillende soorten voedsel te snijden. Dit stelt hen in staat om de messen in actie te zien en de verschillen in scherpte en ergonomie te ervaren.

Benieuwd naar andere concepten?

Neem dan een kijkje bij andere relevante concepten!

Wilt u meer informatie over Tefal messen?

Met onderstaande contactgegevens neemt u snel en gemakkelijk contact op met één van onze medewerkers. Wij staan graag voor u klaar! Vult u liever een contactformulier in? Dat kan hiernaast. We komen zo spoedig mogelijk bij u terug!