Rudolph van Veen messen

Koken als een meesterkok

Ervaar het koken als een ware meesterkok met het hoogwaardige keukengerei van Rudolph van Veen. Wie wil dat nu niet? Dit jaar kunt u uw klanten belonen met deze kwalitatieve messen van chef-kok en meesterpatissier Rudolph van Veen. Onder het motto ‘Maak het jezelf makkelijk in de keuken!’ brengen we topkwaliteit rechtstreeks uit de keuken naar uw winkelvloer. De messen zijn vaatwasmachinebestendig, vervaardigd uit roestvrij edelstaal en worden geleverd met een handig houten messenblok. Zo kunnen uw klanten niet alleen sparen voor de meesterlijke producten van Rudolph van Veen, maar ook hun verzamelde messenset veilig opbergen! Daarnaast zijn er in dezelfde lijn ook pannen en bestek beschikbaar, zodat uw klanten zowel in de keuken als aan de eettafel stijlvol kunnen schitteren.

Lokale vertaling & extra activatie

Messen van een chef-kok in de keuken? Dan is het natuurlijk belangrijk dat men er ook mee kan omgaan. Trakteer uw klanten op een unieke beleving op uw winkelvloer door een workshop voedseldecoratie te organiseren. Hier leren ze de vaardigheden om als een professional met de messen om te gaan en prachtige culinaire creaties te maken. Wilt u een extra connectie maken met Rudolph van Veen? Laat hem dan een persoonlijke boodschap inspreken voor uw klanten of medewerkers. Als uw medewerkers enthousiast zijn over de campagne, zal het succes alleen maar groter worden. En wie raakt er nu niet gemotiveerd door een vrolijke boodschap van Rudolph van Veen?

Benieuwd naar andere concepten?

Neem dan een kijkje bij andere relevante concepten!

Wilt u meer informatie over Rudolph van Veen messen?

Met onderstaande contactgegevens neemt u snel en gemakkelijk contact op met één van onze medewerkers. Wij staan graag voor u klaar! Vult u liever een contactformulier in? Dat kan hiernaast. We komen zo spoedig mogelijk bij u terug!