Rudolph van Veen pannen

Kook als een chef-kok!

Rudolph van Veen, de gerenommeerde chef-kok en meesterpatissier die nationale bekendheid geniet dankzij diverse tv-programma’s en de kookzender 24Kitchen, presenteert zijn eigen assortiment keukenartikelen. Naast de succesvolle campagnes met messen en bestek, kunt u ook gebruikmaken van deze serie aluminium en roestvrijstalen pannen als spaaractie via Local Loyalty Group. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, waardoor deze campagne een breed publiek aanspreekt. Deze campagne is al meerdere jaren geliefd onder onze klanten. Bovendien kunt u gedurende het jaar ook de andere twee campagnes van Rudolph van Veen in uw winkel implementeren, waardoor u een spaareffect creëert en uw klanten het gereedschap van een meesterkok aanbiedt!

Lokale vertaling & extra activatie

Voeg een extra dimensie toe aan de Rudolph van Veen pannen spaaractie door een kookworkshop te organiseren op uw winkelvloer. Uw klanten worden verwend met heerlijke hapjes bereid met de Rudolph van Veen pannen. Want zoals het gezegde luidt, gaat de liefde van de klant door de maag! Wilt u dat uw klanten deze ervaring mee naar huis nemen? Koppel dan een winactie aan de spaarcampagne en trakteer de winnaar op een privé chef-kok die een heerlijk diner bereidt bij hem of haar thuis, uiteraard met gebruik van de pannen van Rudolph van Veen! Zo maakt u van een beloning een onvergetelijke ervaring.

Benieuwd naar andere concepten?

Neem dan een kijkje bij andere relevante concepten!

Wilt u meer informatie over Rudolph van Veen pannen?

Met onderstaande contactgegevens neemt u snel en gemakkelijk contact op met één van onze medewerkers. Wij staan graag voor u klaar! Vult u liever een contactformulier in? Dat kan hiernaast. We komen zo spoedig mogelijk bij u terug!