Historisch verzamelalbum

Het delen van nostalgie, van jong tot oud

Wilt u op een mooie en toegankelijke manier uw betrokkenheid op de vaak rijke geschiedenis van uw stad, dorp of buurt laten zien? Dan is het historisch verzamelalbum een schot in de roos! Met dit album kunnen uw klanten de hotspots van de buurt bij elkaar sparen. Gebouwen, locaties, verenigingen, mensen en bedrijven: alles komt aan bod. In samenwerking met onder andere een historische vereniging worden deze onderwerpen en afbeeldingen verzameld. Door het inspelen op de nostalgie, met het historisch verzamelalbum, ontstaat er een mooie connectie tussen jong en oud. Het brengt mensen bij elkaar. Het mooiste daarvan: uw supermarkt staat hierbij in het middelpunt!

Wat brengt een historisch verzamelalbum?

Betrokkenheid bij een brede doelgroep; van jong tot oud

Gegarandeerde omzetplus tijdens de actieperiode

Veel (lokale) publiciteit en reuring rondom de actie

Een kleine sfeerimpressie:

Een internationaal succes!

Afgelopen jaren hebben we al veel historische albums mogen ontwikkelen voor verschillende supermarkt ondernemers, zowel in Nederland, België als Duitsland. In 2023 heeft het historische verzamelalbum van velen het hart gestolen. Grote steden zoals Gent, Rotterdam. Tilburg en ’s Hertogenbosch hebben een editie gehad. En allemaal met fantastische resultaten! Als klap op de vuurpijl zijn veel van deze acties zo opgevallen, dat nationale en regionale nieuwszenders dit hebben opgepakt, zoals VTM, Omroep Brabant en zelfs RTL nieuws. Of dit concept wordt omarmt en relevant is, is dan niet meer de vraag. De vraag is wel: wanneer gaat u zich in het midden van uw gemeenschap plaatsen met een historisch verzamelalbum?

Benieuwd naar andere concepten?

Neem dan een kijkje bij andere relevante concepten!

Wilt u meer informatie over het historische verzamelalbum?

Met onderstaande contactgegevens neemt u snel en gemakkelijk contact op met één van onze medewerkers. Wij staan graag voor u klaar! Vult u liever een contactformulier in? Dat kan hiernaast. We komen zo spoedig mogelijk bij u terug!