Ganzenbord

Een klassieker onder de bordspellen!

Ganzenbord gaat al generaties lang mee en kan met recht een klassieker onder de bordspellen worden genoemd. Gooi met de dobbelstenen, tel het aantal ogen en verplaats de gans door uw marktgebied! Op het speelbord staan 22 verschillende herkenningspunten van uw stad of dorp. Wie als eerste op vakje 63 uitkomt, heeft gewonnen! Belandt u in uw lokale gevangenis of verblijft u een nachtje in het hotel bij u om de hoek? Uw lokale ganzenbord editie zorgt gegarandeerd voor herkenning bij jong & oud! Verrast u uw klanten binnenkort met een lokale editie van dit Oud Hollandse bordspel?

Waarvoor zet u het lokale ganzenbord in?

Trend: Meer focus op kwalitatief vermaak met vrienden en familie

Zorgt voor (lokale)media aandacht

Een uniek verzamel item

De verschillende stijlen van het ganzenbord

Ganzenbord historische stijl

‘Standaard’ Ganzenbord

Studenteneditie

Lokale doorvertaling & extra activatie

Om deze campagne nog groter te maken op uw winkelvloer, kunt u er verschillende extra activaties aan koppelen. Zo kunt u extra zegels weggeven bij actieproducten die een spelletjesavond helemaal compleet maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lekkere hapjes en drankjes! Ook kunt u een kleinschalig evenement organiseren, waarbij uw klanten een potje levend ganzenbord bij u voor de winkel of bij een lokale basisschool kunnen spelen. Uiteraard is er voor de winnaar een leuke prijs. Het inzetten van het ganzenpak maakt het geheel af en zorgt gegarandeerd voor reuring in en rond uw supermarkt!

Benieuwd naar andere concepten?

Neem dan een kijkje bij andere relevante concepten!

Wilt u meer informatie over het ganzenbord?

Met onderstaande contactgegevens neemt u snel en gemakkelijk contact op met één van onze medewerkers. Wij staan graag voor u klaar! Vult u liever een contactformulier in? Dat kan hiernaast. We komen zo spoedig mogelijk bij u terug!