Cartoonpuzzel

Educatief tijdverdrijf met lokale elementen!

Voor iedere puzzelaar, getraind of beginnend, hebben we een lokale cartoonpuzzel ontwikkelt. Hiermee zet u uw supermarkt en stad/dorp in de spotlight.
De afbeelding op de cartoonpuzzel is namelijk uniek en speciaal getekend voor u. Hij staat boordevol hilarische en herkenbare elementen uit de supermarkt of uw stad/dorp. Hiermee kunt u uw klanten trakteren op een educatief en gezellig momentje aan de eettafel. En het is ook nog eens leuk voor jong en oud!

Waarvoor zet u de unieke cartoonpuzzel in?

Trend: Meer focus op kwalitatief vermaak met vrienden en familie

Een uniek verzamel item

Zorgt voor (lokale) media aandacht

Voorbeelden op de winkelvloer

Lokale doorvertaling & extra activatie

De lokale cartoonpuzzels zijn al een echte eye-cather van zichzelf. Wilt u het toch extra activeren op de winkelvloer? Dan kunt u bijvoorbeeld een puzzeltoernooi organiseren voor de enthousiaste puzzelaars. Degene die de puzzel het snelst in elkaar kan leggen, krijgt een leuke prijs. Wilt u iets organiseren voor een grotere doelgroep? Dan produceren we de puzzel ook op extra groot formaat. U kunt de grote puzzelstukken verstoppen in de buurt en een extra winelement eraan koppelen. Met deze extra activatie creëert u reuring op de winkelvloer, parkeerplaats, bij omliggende scholen of verzorgingshuizen. Een gegarandeerd succes!

Benieuwd naar andere concepten?

Neem dan een kijkje bij andere relevante concepten!

Wilt u meer informatie over de unieke cartoonpuzzels?

Met onderstaande contactgegevens neemt u snel en gemakkelijk contact op met één van onze medewerkers. Wij staan graag voor u klaar! Vult u liever een contactformulier in? Dat kan hiernaast. We komen zo spoedig mogelijk bij u terug!