Lokale mokken

Proef de tijd met unieke lokale mokken

De lokale mokken zijn een echt collectorsitem die uw betrokkenheid bij het dorp of de stad laten zien. Daarnaast is het een visitekaartje die u achter laat bij uw klanten thuis. Iedere keer wanneer men naar de gespaarde lokale mokken kijkt, zal men een link leggen met uw winkel. Een gegarandeerd succes! Viert u ook de lokale trots van uw dorp of stad met deze unieke lokale mokken?

Waarvoor zet u de lokale mokken in?

Speelt in op de trots van uw eigen stad of dorp

Een collectors item met een hoog doorspaar effect

Versterkt uw lokale positionering

Lokale doorvertaling & extra activatie

Gaat u voor de historische variant? Organiseer dan een ‘Spot de plek…’. Kunnen uw klanten herinneren waar de afbeeldingen van de mokken gemaakt zijn? Voeg een speurtocht door de buurt toe aan de campagne om ook de jongere doelgroep meer te betrekken bij de actie. Zo komen zij in aanraking met de historie van de buurt tijdens een fysieke activiteit; educatief met een spelelement! Daarnaast kunt u natuurlijk ook een maatschappelijk steentje bijdragen. Organiseer bijvoorbeeld een ‘op de koffie’ moment bij een bejaardentehuis om de eenzaamheid te doorbreken. Een kopje koffie uit de lokale mokken zal snel een smeuïg verhaal doen oprakelen. Een optimale verbinding tussen jong(er) en oud(er)!

Benieuwd naar andere concepten?

Neem dan een kijkje bij andere relevante concepten!

Wilt u meer informatie over de lokale mokken?

Met onderstaande contactgegevens neemt u snel en gemakkelijk contact op met één van onze medewerkers. Wij staan graag voor u klaar! Vult u liever een contactformulier in? Dat kan hiernaast. We komen zo spoedig mogelijk bij u terug!