Bigshoppers

Wilt u dat uw klanten uw winkelervaring mee naar huis nemen?

Laat dan een eigen unieke boodschappentas voor uw winkel ontwikkelen. Een prachtig voorbeeld van wandelende reclame en het vieren van lokale trots! Onze verschillende tekenaars ontwerpen een bigshopper op maat, met vrolijke, kleurrijke illustraties van herkenbare, lokale kenmerken uit uw buurt. Dit geeft u ultieme zichtbaarheid in het marktgebied en uw klant een handige, vrolijke boodschappentas. Een echte collector’s item!

Waarvoor zet u de unieke lokale bigshopper in?

Wandelende reclame voor uw winkel

Vier de lokale trots van uw dorp of stad

Trakteer uw klanten op een unieke lokale bigshopper

Voorbeelden op de winkelvloer

Lokale doorvertaling & extra activatie

Een extra activatie koppelen aan uw lokale bigshopper? U kunt dan bijvoorbeeld denken aan het vullen van de tas met korting. Alle artikelen die in de tas passen krijgt uw klant voor een gereduceerd tarief. Liever een winactie koppelen aan de inzet van de tassen? Laat dan uw klanten een leuke foto maken met de tas en de winnaar ontvangt een op maat gemaakte tekening van één van onze tekenaars. Wij helpen u graag om deze activaties voor u te regelen!

Benieuwd naar andere concepten?

Neem dan een kijkje bij andere relevante concepten!

Wilt u meer informatie over de lokale bigshoppers?

Dat begrijpen we maar al te goed! Met onderstaande contactgegevens neemt u snel en gemakkelijk contact op met één van onze medewerkers. Wij staan graag voor u klaar! Vult u liever een contactformulier in? Dat kan hiernaast. We komen zo spoedig mogelijk bij u terug!