Jute tassen

Duurzaam ondernemen met een jute tas

Dat duurzaamheid de laatste jaren een hot topic is en het in de komende jaren ook zal blijven, is natuurlijk voor niemand nieuws. Ook binnen de supermarkt zie je hiervan meer dan voldoende voorbeelden, zoals de plastictoeslag op verpakkingen en ook het gratis weggeven van plastic zakjes en tassen is verleden tijd. Wil je dan toch graag uw klanten trakteren op een écht unieke duurzame oplossing? Dan is de jute tas een mooi passend alternatief! Deze haast onslijtbare tas wordt voorzien van een uniek design die helemaal bij uw winkel past. Wilt u er een aantal elementen op verwerken uit uw dorp of stad? Of heeft u een jubileum te vieren en wilt u het jubileum logo erop laten zetten? Van alles is mogelijk! Zo trakteert u uw klanten op wandelende reclame wat ook nog eens een lust voor het oog is.

Waarvoor zet u de unieke jute tassen in?

Milieuvriendelijk alternatief voor de plastic tas

Wandelende reclame voor uw winkel

Vier de lokale trots van uw dorp of stad

Lokale doorvertaling & extra activatie

Wilt u de jute tas meer in de kijker zetten bij uw klanten? Laat hen dan mee beslissen wat er op de tas mag komen te staan. Geef uw klanten de mogelijkheid om te stemmen op de mooiste hotspots uit de buurt en laat hiermee het design van uw unieke tassen samenstellen. Wilt u liever een winactie koppelen? Roep uw klanten op social media op om de leukste foto’s te delen met de gekste items die zij willen vervoeren in de bijna onverwoestbare tas. De grappigste inzending wint een jute tas gevuld met boodschappen. Zo activeert u uw klanten zowel online als offline!

Benieuwd naar andere concepten?

Neem dan een kijkje bij andere relevante concepten!

Wilt u meer informatie over de jute tassen?

Met onderstaande contactgegevens neemt u snel en gemakkelijk contact op met één van onze medewerkers. Wij staan graag voor u klaar! Vult u liever een contactformulier in? Dat kan hiernaast. We komen zo spoedig mogelijk bij u terug!