Boerderijvriendjes

Een dagelijkse metgezel voor elke dag van de week!

Op de boerderij heerst een vrolijke beestenboel! De Boerderijvriendjes zullen de kleintjes zeker verrassen met hun zachte knuffels en boeiende verhalen. Elk vriendje beleeft een avontuur op elke dag van de week. Zo maakt Flip graag muziek en is Klaartje dol op gezellige feestjes! Iedere knuffel is gekoppeld aan een bijpassend boekje, één voor elke dag van de week. Bovendien zijn alle verhalen in de boekjes geschreven in rijmvorm, waardoor voorlezen een extra feestelijke belevenis wordt. Kortom: een schattig en leerzaam thema voor alle kleine klantjes! Trakteert u uw klantjes ook op een metgezel voor iedere dag van de week?

Lokale vertaling & extra activatie

Wilt u de Boerderijvriendjes-actie nog groter maken? Organiseer dan een speurtocht in de buurt of door uw eigen winkel. Laat de kleintjes op ontdekkingsreis gaan en alle dierenvriendjes opsporen! Of wilt u uw lokale betrokkenheid laten zien? Maak dan een mooie samenwerking met bijvoorbeeld een lokale kinderboerderij. Bij elk verkocht item kunt u een kleine donatie aan hen schenken. Altijd leuk met een uitreiking en persmomentje! Dit maakt de campagne extra bijzonder en waardevol.

Benieuwd naar andere concepten?

Neem dan een kijkje bij andere relevante concepten!

Wilt u meer informatie over de Boerderijvriendjes?

Met onderstaande contactgegevens neemt u snel en gemakkelijk contact op met één van onze medewerkers. Wij staan graag voor u klaar! Vult u liever een contactformulier in? Dat kan hiernaast. We komen zo spoedig mogelijk bij u terug!