Gezelschapsspellen

Wie houdt er niet van een spelletjesavond?

Een avond vol spelplezier is iets waar bijna iedereen wel voor te porren is. In de zomer kunt u heerlijk buiten op een kleedje genieten van een spelletje of in het najaar gezellig bij het haardvuur. Met ons spellenconcept kunt u uw klanten verrassen met een mix van gevestigde spellen zoals Rummikub & Triominos en nieuwe populaire spellen zoals Shit Happens & The Floor is Lava. Het assortiment is divers, waardoor dit concept een brede doelgroep aanspreekt. Voor ieder wat wils!

Lokale vertaling & extra activatie

Om deze campagne nog meer tot leven te brengen op uw winkelvloer, kunt u verschillende extra activaties toevoegen. Overweeg bijvoorbeeld het weggeven van extra zegels bij actieproducten die een spelletjesavond compleet maken, zoals heerlijke hapjes en drankjes! Als u liever een kleinschalig evenement organiseert, kunt u denken aan het opzetten van een spelletjesmiddag of toernooi. Een geweldige gelegenheid om jong en oud uit te dagen en samen plezier te beleven!

Benieuwd naar andere concepten?

Neem dan een kijkje bij andere relevante concepten!

Wilt u meer informatie over de gezelschapsspellen?

Met onderstaande contactgegevens neemt u snel en gemakkelijk contact op met één van onze medewerkers. Wij staan graag voor u klaar! Vult u liever een contactformulier in? Dat kan hiernaast. We komen zo spoedig mogelijk bij u terug!