JBL audioproducten

Dat klinkt als muziek in de oren…

Muziek luisteren wordt steeds belangrijker, altijd en overal. Daarnaast hechten consumenten steeds meer waarde aan kwaliteit en beleving rondom het luisteren van muziek. Als één van de bekendste audio merken in de markt brengt JBL de kwaliteit die uw klanten hierin zoeken. Een beloningscampagne met dit hoogwaardige audiomerk is daarom ook een no-brainer! Zo kunt u uw klanten trakteren op hoge kortingen voor producten van A-merk kwaliteit. Met deze campagne spreekt u een brede doelgroep aan: van de beginnende muziekliefhebber tot de ervaren professional. Daarnaast brengt deze beloningscampagne een mooie extra omzet met zich mee. Als dat niet als muziek in de oren klinkt…

Lokale doorvertaling & extra activatie

Deze spaaractie met JBL producten leent zich natuurlijk perfect voor een feestje op de winkelvloer. Maak bijvoorbeeld een leuk en activerend filmpje waarin uw medewerkers de producten van JBL gebruiken terwijl ze aan het werk zijn. Wilt u uw klanten ook onderdeel maken van dit feestje? Organiseer dan een silent disco tijdens het doen van de boodschappen. Met een muziekje erbij wordt het natuurlijk alleen maar leuker! Wij ondersteunen u graag met het opzetten van deze extra activaties.

Benieuwd naar andere concepten?

Neem dan een kijkje bij andere relevante concepten!

Wilt u meer informatie over JBL audioproducten?

Met onderstaande contactgegevens neemt u snel en gemakkelijk contact op met één van onze medewerkers. Wij staan graag voor u klaar! Vult u liever een contactformulier in? Dat kan hiernaast. We komen zo spoedig mogelijk bij u terug!