Zest plaids & badjassen

Time to relax met de plaids en badjassen van Zest!

Trakteert u uw klanten op een verwenmomentje met deze comfortabele en stijlvolle plaids en badjassen van Zest? Perfect voor gezellige momenten thuis of ontspanning in de tuin, zelfs op koude dagen. De superzachte plaids zijn gemaakt van fleece polyester, waardoor ze heerlijk warm en zacht aanvoelen. Ze zijn ontworpen met twee verschillende zijden, voor een veelzijdige en luxe ervaring. Bied uw klanten het ultieme comfort en ontspanning met de plaids en badjassen van Zest. Het perfecte geschenk voor zichzelf of voor hun dierbaren. Tijd om te relaxen en te genieten!

Lokale doorvertaling & extra activatie

Wilt u de Zest beloningscampagne nog een extra lokaal tintje geven? Dan kunt u een knusse filmavond organiseren in de supermarkt. Iedereen heerlijk gewikkeld in zijn of haar plaid, genietend van een film. Een moment waar uw klanten het nog lang over zullen hebben! Wilt u het liever kleinschaliger aanpakken? Zet dan een winactie op via social media of in de winkel en geef een verwenpakket inclusief een plaid en badjas van Zest weg. Een fijn extra verwenmomentje!

Benieuwd naar andere concepten?

Neem dan een kijkje bij andere relevante concepten!

Wilt u meer informatie over Zest plaids & badjassen?

Met onderstaande contactgegevens neemt u snel en gemakkelijk contact op met één van onze medewerkers. Wij staan graag voor u klaar! Vult u liever een contactformulier in? Dat kan hiernaast. We komen zo spoedig mogelijk bij u terug!