Van der Valk badtextiel

Kwalitatief en zacht badtextiel Van der Valk hotels

Wanneer men denkt aan Van der Valk, dan denken ze vaak aan een heerlijk weekendje weg in een luxe hotelsuite. Op dit gevoel kunt u klanten ook thuis trakteren! Beloon uw klanten daarom op hoge kortingen voor het stijlvolle badtextiel van Van der Valk. Zijdezacht, duurzaam en van vijfsterrenkwaliteit! Zo wanen uw klanten zich thuis iedere dag in een luxe Van der Valk hotel. Een heerlijke actie om uw klanten mee te verwennen!

Lokale doorvertaling & extra activatie

Door het toevoegen van een ludieke knipoog, kan er meer reuring op de winkelvloer ontstaan. Organiseer bijvoorbeeld een Mister/Miss towel verkiezing. Wie in de buurt ziet er het beste uit in het badtextiel van Van der Valk? Met een online campagne ontstaat er een mooi domino effect. Wilt u het liever wat ‘serieuzer’ houden? Laat uw klanten dan kans maken op bijvoorbeeld een spa treatment bij een salon in de buurt. Zo ondersteunt u een andere lokale ondernemer en kunt u uw klanten trakteren op een extra verwenmomentje.

Benieuwd naar andere concepten?

Neem dan een kijkje bij andere relevante concepten!

Wilt u meer informatie over Van der Valk badtextiel?

Met onderstaande contactgegevens neemt u snel en gemakkelijk contact op met één van onze medewerkers. Wij staan graag voor u klaar! Vult u liever een contactformulier in? Dat kan hiernaast. We komen zo spoedig mogelijk bij u terug!