Van der Valk kussens

Suite dreams met kussens Van der Valk hotels

Wilt u uw klanten thuis de luxe van een hotelsuite laten ervaren? Laat hen dan sparen voor vijfsterrenproducten van Van der Valk hotels, zoals het heerlijke zachte kussen. Dit origineel suite kussen brengt het comfort van het hotel bij uw klanten thuis. Bij aankoop van een suite kussen ontvangen uw klanten ook direct een kortingsvoucher voor een overnachting bij één van de Van der Valk hotels. Kortom; een droomaanbieding!

Lokale doorvertaling & extra activatie

Organiseer een kussengevecht in de buurt om de actie onder de aandacht te brengen bij (nieuwe) klanten. Hier kan natuurlijk altijd een wedstrijdelement aan gekoppeld worden, zoals het breken van een wereldrecord. Niet alleen nationaal, maar wellicht ook internationaal succes! Daarnaast kunt u de actie ook extra activeren door een winactie toe te voegen aan de actie. Zo kan bij deze winactie bijvoorbeeld een hotelovernachting bij Van der Valk gewonnen worden.

Benieuwd naar andere concepten?

Neem dan een kijkje bij andere relevante concepten!

Wilt u meer informatie over het Van der Valk suitekussen?

Met onderstaande contactgegevens neemt u snel en gemakkelijk contact op met één van onze medewerkers. Wij staan graag voor u klaar! Vult u liever een contactformulier in? Dat kan hiernaast. We komen zo spoedig mogelijk bij u terug!