Knuffelkussens

Introduceer gezelligheid en warmte in uw winkel met onze knuffelbare dierenvriendjes!

Verwelkom onze schattige knuffelkussens op uw winkelvloer! De dierenvriendjes staan klaar om uw klanten gezelschap te houden en hen warm te houden op de bank. De naam van de knuffelkussens zegt het al: het zijn de perfecte twee-in-een knuffels en handwarmers, ideaal om mee te knuffelen, te spelen of gewoon lekker warm te blijven. Met een breed assortiment, variërend van Flamingo’s tot Husky’s, bieden wij voor elk wat wils. Of uw klanten nu thuis zijn of onderweg, deze dierenvriendjes zijn altijd klaar om mee te gaan op avontuur. Bied uw klanten de mogelijkheid om te sparen voor hun favoriete knuffelkussen en voeg een dosis gezelligheid en warmte toe aan hun leven!

Lokale doorvertaling & extra activatie

Wat zijn de spannendste avonturen die de knuffelkussens meemaken? Spoor uw (kleine) klanten aan om dit te delen via social media. De leukste of meest bijzondere inzending kunt u natuurlijk belonen met een gratis extra knuffelkussen. Wilt u liever een extra activatie op de winkelvloer? Maak dan een leuke speurtocht door uw winkel aan de hand van lifesizers van de dierenvriendjes of deel kleurplaten uit. Zo trakteert u uw (kleine) klanten op een extra beleving!

Benieuwd naar andere concepten?

Neem dan een kijkje bij andere relevante concepten!

Wilt u meer informatie over de Knuffelkussens?

Met onderstaande contactgegevens neemt u snel en gemakkelijk contact op met één van onze medewerkers. Wij staan graag voor u klaar! Vult u liever een contactformulier in? Dat kan hiernaast. We komen zo spoedig mogelijk bij u terug!