Forest Friends

De meest vrolijke dierenbende in het bos!

De Forest Friends bestaan uit zes knuffels, elk met hun eigen karakter en herkenbare kleuren! Daarnaast zijn er vier bijpassende (voor)leesboekjes toegevoegd, waarin de Forest Friends de spannendste avonturen beleven gedurende de vier verschillende seizoenen: herfst, winter, lente en zomer. Geschreven in rijmvorm, waardoor ze extra leuk zijn om samen (voor) te lezen. We hebben ook een stoere drinkfles toegevoegd. Perfect om mee te nemen tijdens een ontdekkingstocht door de bossen! Met de Forest Friends kunnen de allerkleinsten op avontuur gaan in de natuur. Een herkenbaar, leerzaam én vermakelijk concept voor kinderen van 0 tot 6 jaar, en natuurlijk ook voor alle ouders en grootouders! Trakteert u (de ouders van) uw kleine klantjes op hoge kortingen voor de Forest Friends?

Lokale vertaling & extra activatie

Om de campagne groots aan te pakken, kunt u bijvoorbeeld een speurtocht in uw stad of dorp organiseren. Onderweg komen de kinderen verschillende voetafdrukken tegen. Welke voetafdruk hoort bij welk dier? U kunt ook van uw winkel een echt bos maken en hier vervolgens een route of zoektocht uitzetten. Zo vinden de kinderen bijvoorbeeld konijntje Daan bij de worteltjes en eekhoorntje Sophie bij de nootjes! Als u liever lokaal samenwerkt, kunt u bijvoorbeeld contact opnemen met de lokale scoutingclub of voor elke verkochte knuffel een bedrag doneren aan Natuurmonumenten. Samen met uw klanten draagt u bij aan het bloeien van de natuur!

Benieuwd naar andere concepten?

Neem dan een kijkje bij andere relevante concepten!

Wilt u meer informatie over Forest Friends?

Met onderstaande contactgegevens neemt u snel en gemakkelijk contact op met één van onze medewerkers. Wij staan graag voor u klaar! Vult u liever een contactformulier in? Dat kan hiernaast. We komen zo spoedig mogelijk bij u terug!