Van der Valk dekbedden

Slaap zacht met Van der Valk dekbedden

Van der Valk in een notendop: een warm en vertrouwd familiegevoel, mét de luxe van een hotel. Laat uw klanten dit warme gevoel ook ervaren met het heerlijke dekbed van hotelkwaliteit. Het all seasons dekbed is geschikt voor een grote doelgroep en zal dus veel van uw klanten aanspreken. Zowel het één- als het tweepersoons dekbed is te vinden in de collectie. Plus bij ieder product is een kortingsvoucher voor een overnachting in een Van der Valk hotel toegevoegd. Een spaaractie met een dromerig tintje…

Lokale doorvertaling & extra activatie

Sleep-over! Breng de nostalgie terug naar uw winkel en organiseer bijvoorbeeld een logeerpartijtje. De herinneringen aan deze partijtjes geven altijd een nostalgisch gevoel. Limonade, popcorn en een gezellige familiefilm op de buis. Dan is het logeerpartijtje compleet! Wilt u liever een spelelement toevoegen aan de campagne? Voeg een winactie toe voor bijvoorbeeld een hotelovernachting en laat uw klanten strijden om de prijs. On- en offline reuring gegarandeerd!

Benieuwd naar andere concepten?

Neem dan een kijkje bij andere relevante concepten!

Wilt u meer informatie over Van der Valk dekbedden?

Met onderstaande contactgegevens neemt u snel en gemakkelijk contact op met één van onze medewerkers. Wij staan graag voor u klaar! Vult u liever een contactformulier in? Dat kan hiernaast. We komen zo spoedig mogelijk bij u terug!