Leifheit schoonmaakartikelen

Grote schoonmaak?

Dat is zo gepiept met de huishoudartikelen van Leifheit!
In een druk gezin kan het huishouden een flinke taak zijn. Dat is niet leuk, maar misschien wel makkelijker dan gedacht. Mits men beschikt over de beste schoonmaakartikelen. De reinigingsproducten van Leifheit bieden voor elke taak een schone oplossing. Deze kwalitatieve, slimme producten kunt u nu aanbieden als spaaractie op uw winkelvloer. Beloon uw klanten dus op de hoogste korting op Leifheit producten!

Lokale doorvertaling & extra activatie

Kies voor een ludieke actie om een extra beleving te koppelen aan de Leifheit spaaractie. Organiseer een opruimdag voor de buurt, waarbij openbare ruimtes worden aangepakt en schoongemaakt. Zo laat u uw lokale betrokkenheid zien en geeft het een extra boost aan de campagne. Of koppel een winactie aan de campagne. De klant kan op deze manier bijvoorbeeld een schoonmaker/-maakster voor een dag winnen. Ook dat maakt schoonmaken, net als Leifheit, weer een stukje makkelijker!

Benieuwd naar andere concepten?

Neem dan een kijkje bij andere relevante concepten!

Wilt u meer informatie over Leifheit?

Met onderstaande contactgegevens neemt u snel en gemakkelijk contact op met één van onze medewerkers. Wij staan graag voor u klaar! Vult u liever een contactformulier in? Dat kan hiernaast. We komen zo spoedig mogelijk bij u terug!