Gardena tuingereedschap

Laat de tuin, het dakterras of het balkon van uw klanten stralen!

Ontdek hoogwaardig tuingereedschap van Gardena, samengesteld uit de meest geliefde items voor tuinonderhoud en -besproeiing. Het assortiment omvat zowel losse producten als items die kunnen worden gecombineerd via een handig kliksysteem, waardoor het geschikt is voor een brede doelgroep. Zelfs klanten met enkel een dakterras of balkon hebben keuze uit verschillende items! De steel in deze campagne zorgt bovendien voor een doorspaareffect, waardoor uw klanten graag terugkomen om meerdere klik-on items te verzamelen. Een bewezen succesvol concept!

Lokale vertaling & extra activatie

Het voorjaar biedt het perfecte moment om de Gardena spaarcampagne in uw winkel te lanceren. Geef de campagne een extra impuls door deze te combineren met een lokale actie. Denk aan samenwerking met een plaatselijk hoveniersbedrijf, waarbij klanten via een fotowedstrijd kans maken op een tuin make-over of een dag met een tuinman. Of laat klanten een bloemperkje of speelveldje nomineren dat een opknapbeurt verdient en financier de make-over van het meest genomineerde perkje met de meeste stemmen of likes.

Benieuwd naar andere concepten?

Neem dan een kijkje bij andere relevante concepten!

Wilt u meer informatie over Gardena?

Met onderstaande contactgegevens neemt u snel en gemakkelijk contact op met één van onze medewerkers. Wij staan graag voor u klaar! Vult u liever een contactformulier in? Dat kan hiernaast. We komen zo spoedig mogelijk bij u terug!